G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.150.998,84

Genç adam silahla intihar etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, Çarşamba-Ayvacık kara yolu üzerinde meydana gelmiştir. Kumköy Mahallesi’nde yol kenarında hareketsiz yatan bir gencin fark edilmesi üzerine çevredekiler durumu jandarma ekiplerine bildirmiştir. Olay yerine gelen Ayvacık ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları ilk incelemede gencin silahla kafasına ateş etmesi sonucu hayatını kaybettiğini belirlemiştir. Cansız bedenin 27 yaşındaki Tayfun E.’ye ait olduğu öğrenilmiş ve ceset, incelemeler sonrası Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştır. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Olay, Kumköy Mahallesi’nde, Çarşamba- Ayvacık kara yolu üzerinde bulunan bir noktada gerçekleşmiştir. Yol kenarında hareketsiz yatan genç, çevredekiler tarafından fark edilerek jandarma ekiplerine haber verilmiştir. Jandarma ekipleri, Ayvacık ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan oluşmaktadır ve olay yerine gelerek gencin silahla kafasına ateş ederek hayatını kaybettiğini tespit etmişlerdir. Gencin kimliği yapılan inceleme sonucunda 27 yaşındaki Tayfun E. olarak belirlenmiş ve cesedi Çarşamba Devlet Hastanesi morguna götürülmüştür. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Gencin cansız bedeninin bulunduğu yer, Kumköy Mahallesi’nde, Çarşamba-Ayvacık kara yolu üzerindeki bir noktadır. Yol kenarında hareketsiz yatan gencin durumunu fark eden çevredekiler, durumu hemen jandarma ekiplerine haber vermiştir. Ayvacık ve Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede gencin kafasına silahla ateş ederek hayatını kaybettiğini belirlemiştir. Genç, kimliği tespit edildikten sonra 27 yaşındaki Tayfun E. olarak belirlenmiş ve cesedi olayın ardından Çarşamba Devlet Hastanesi morguna nakledilmiştir. Olayla ilgili olarak soruşturma halen devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç adam silahla intihar etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!