G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO36,96
CNY4,81
GBP44,43
EURO/USD1,08
BIST8.831,66
Petrol74,91
GR. ALTIN3.023,67
BTC2.282.624,74

Gece Kulübünde Çıkan Yangında Hayatını Kaybeden DJ Gökay Tevlek Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’taki Gayrettepe Yıldız Posta Caddesi Gönenoğlu Sokak’taki gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında, 29 kişi hayatını kaybetti. Aralarında gece kulübünün DJ’i Gökay Tevlek’in de olduğu 29 kişinin hayatını kaybettiği korkunç yangın olayı büyük üzüntü yarattı. 47 yaşında hayatını kaybeden Tevlek’in cenazesi, Adli Tıp Morgu’nda yapılan otopsisinin ardından Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bulunan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Camii’ne getirildi.

Gökay Tevlek’in cenazesine, müzik sektöründen tanıdıkları da katıldı. Tevlek’in babası Yüksel Tevlek, taziyeleri kabul ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazı ikinci vaktinde kılındı ve Tevlek, ailesi ve sevenlerinin omuzlarında Bahçeköy Mezarlığı’nda toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı. Tevlek’in ani ölümü, müzik sektöründe büyük bir boşluk yarattı ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Yangın sonrasında yapılan soruşturma devam ederken, olayın nasıl meydana geldiği ve kayıpların neden yaşandığı araştırılıyor. Yangın, birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olurken, olayın ayrıntıları merak konusu oldu. Yetkililer, soruşturmanın detayları hakkında bilgi verirken, hayatını kaybedenlerin yakınları ve sevenleri acılarını paylaşmak için bir araya geldiler. Beşiktaş’taki gece kulübü yangını, şehirde derin bir hüzün yarattı ve olayın bir an önce aydınlatılması bekleniyordu.

Gökay Tevlek’in ölümü, müzik dünyasında büyük bir kayba neden olurken, sevenleri ve tanıdıkları onu son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldi. Tevlek’in anısını yaşatmak için yapılan dua ve dualarla dolu olan cenaze töreni, sevenleri tarafından duygusal anlara sahne oldu. Tevlek’in ailesi ve yakınları, onu sonsuzluğa uğurlarken büyük bir üzüntü içindeydi. Yangın faciası, şehirde derin bir üzüntü yarattı ve hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak için bir araya gelindi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gece Kulübünde Çıkan Yangında Hayatını Kaybeden DJ Gökay Tevlek Son Yolculuğuna Uğurlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!