G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.141.498,91

Gaziantep’te Can Aldıran Kaza! Otomobil Ters Döndü: 1 Ölü, 5 Yaralı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir istikametinden Bozüyük yönüne seyir halinde olan Enes Erdem Ç. adlı sürücü, Poyra köyü yakınlarında direksiyon kontrolünü kaybederek otomobilini takla attı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaptıkları incelemede Enes Erdem Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan baba K.Ç. ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Yetkililer, otomobilin neden takla attığı ve diğer araçtaki yolcuların durumu hakkında bilgi edinmek için çalışmalarını sürdürüyor. Gaziantep’te meydana gelen bu feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Kazanın ardından bölgeye intikal eden ekipler, olay yerinde gerekli önlemleri aldı ve incelemelerde bulundu.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma devam ediyor. Ters dönen aracın enkazının kaldırılması ve diğer araçtaki yaralıların durumu hakkında net bilgiler elde edilmesi için çalışmalar devam ediyor. Kazanın nedenleri ve sorumluları hakkında yapılacak olan teknik inceleme sonucunda net bir açıklama yapılması bekleniyor.

Kazada hayatını kaybeden Enes Erdem Ç.’nin ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşarken, yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, kaza sonrasında bölgede geniş çaplı bir çalışma başlattı ve kazanın detaylarını araştırmaya devam ediyor. Kamuoyu, olayla ilgili gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Gaziantep’te Can Aldıran Kaza! Otomobil Ters Döndü: 1 Ölü, 5 Yaralı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!