G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Galatasaray’ın Yıldızı Mauro Icardi Formunu Geri Kazanıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız Mauro Icardi, sakatlığını atlatarak form tutmaya başladı. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve şampiyonlukta büyük rol oynayan Icardi, bu sezon da takımına büyük katkı sağlıyordu. Ancak Beşiktaş derbisinde yaşadığı topuk sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı.

Sakatlığını atlatmak için dinlenmek zorunda kalan Icardi, takımını asla yalnız bırakmadı ve formasını bırakmadı. Ancak sakatlığının etkileri nedeniyle skor katkısı azalıyordu. Ancak Avrupa ve kupaya veda ettikleri dönemde ağrıları tamamen geçti ve eski günlerine dönmeye başladı.

Maç yoğunluğunun azalmasıyla birlikte daha fazla dinlenme fırsatı bulan Icardi, son zamanlarda en iyi dönemini geçiriyor. Antrenmanlarda attığı goller ve gösterdiği performans, teknik ekibi oldukça memnun ediyor. Fenerbahçe’yi geride bırakarak liderliği elde eden Galatasaray’da, Icardi’nin performansı kritik öneme sahip olacak.

Özellikle Kasımpaşa deplasmanında patlama yapması beklenen Icardi, bu sezon 37 resmi maçta 21 gol atarak 10 asist yapmıştı. Milli ara sonrasında yüzde yüz fit olması beklenen Tangocu, takımına daha da fazla katkı sağlamayı hedefliyor. Galatasaray taraftarları, Icardi’nin formunda çıkış yapmasını sabırsızlıkla bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Yıldızı Mauro Icardi Formunu Geri Kazanıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!