G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

Galatasaray’ın Kalecisi Muslera, 28 Maçta 14 Gol Kapatarak 4. Sıraya Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fernando Muslera, Galatasaray’ın başarılı kalecisi olarak bilinmektedir. Bu sezon oynadığı 28 maçta kalesini 14 kez gole kapatarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Bu performansıyla 15 büyük lig içerisinde yer alan 330 kaleci arasında 4. sıraya kadar yükselmiştir. Uruguaylı kaleci, en çok kalesini gole kapatan kaleciler arasında yer almıştır.

Kariyerine Galatasaray’da devam eden Fernando Muslera, 2011 yılından bu yana takımında 498 maça çıkmıştır. 37 yaşındaki kalecinin performansı, takımına altı Süper Lig, dört Türkiye Kupası ve beş Süper Kupa kazandırmıştır. Muslera’nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecektir.

Fernando Muslera’nın performansı, diğer önde gelen kalecilerin performansıyla da kıyaslandığında dikkat çekmektedir. Oynadığı 28 maçın 14’ünde kalesini gole kapatan kaleci, Unai Simon, Lukas Hradecky ve Diogo Costa gibi kalecilerin önünde yer almıştır. Muslera’nın kalesini en çok gole kapatan isimler arasında yer alması, kariyerinin zirvesinde olduğunu göstermektedir.

Kalecilik kariyerinde 15 büyük lig içerisindeki kendi ligi dışında da kendini kanıtlamış olan Fernando Muslera, listeye Yann Sommer’in ardından ikinci sıradan girmiştir. Zirvede Yann Sommer yer alırken ikinci sırayı Jack Butland, üçüncü sırayı ise Walter Benitez almıştır. Muslera’nın bu başarısı, Galatasaray ve Uruguay Milli Takımı için de büyük bir gurur kaynağı olmuştur.

Fernando Muslera’nın kariyerindeki bu başarılı performansı, Galatasaray taraftarları ve futbolseverler tarafından takdirle karşılanmaktadır. 498 maçlık tecrübesiyle Muslera, kariyerinin sonuna doğru daha da iyi bir performans sergilemektedir. Kulübüyle elde ettiği başarılar ve üst sıralardaki performansı, Muslera’yı öne çıkaran ve saygı duyulan bir isim haline getirmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Kalecisi Muslera, 28 Maçta 14 Gol Kapatarak 4. Sıraya Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!