G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,98
CNY4,84
GBP45,61
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,25
GR. ALTIN2.882,47
BTC2.168.630,62

Galatasaray’ın Hücum Oyuncusu Mertens, Emekliliği Açıkladı: “1 Yıl Daha Devam Edeceğim!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın lider hücum oyuncusu olan Dries Mertens, emeklilik konusunda görüşlerini paylaştı. Belçikalı futbolcu, gelecek sezon da forma giymeye devam etmeyi düşündüğünü belirtti. Mertens, Antalya Belek’te milli ara döneminde takımıyla çalışmalarına devam ederken basın mensuplarıyla bir araya geldi. İki sezonunu geçirdiği Galatasaray’a bir yıl daha hizmet etmeyi planladığını açıklayan Mertens, keyif aldığı ve sürekli oynadığı için bu kararı aldığını vurguladı.

Bir yıl daha futbol oynamaya karar vermesinin ardında yatan nedenleri anlatan Mertens, performansının iyi olduğunu düşündüğünü ve bu yüzden devam etmeye karar verdiğini söyledi. Fenerbahçe’ye yapılan transferlerle ilgili de konuşan deneyimli oyuncu, rakip takımın da iyi bir performans sergilediğini ve gol atma konusunda etkili olduklarını belirtti. Mertens, Fenerbahçe’nin güçlü bir savunmaya sahip olduğunu ve zorlu maçlar çıkardıklarını ifade etti.

Galatasaray’ın kamp yaptığı Antalya Belek’te basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dries Mertens, futbol kariyerine bir yıl daha devam etme kararı aldığını belirtti. Gelecek sezon da Galatasaray forması giymeyi planlayan oyuncu, performansından memnun olduğunu ve bu nedenle futbola devam etmeye karar verdiğini söyledi. Fenerbahçe’nin gücüne de değinen Mertens, rakip takımın gol atmada etkili olduğunu ve sıkı bir savunmaya sahip olduğunu ifade etti.

Mertens’in açıklamalarına göre, Galatasaraylı futbolcu bir yıl daha futbol oynamaya karar vermiş durumda. Özellikle performansının iyi olduğunu düşündüğü için bu kararı aldığını belirten Mertens, gelecek sezon için hazırlıklarına devam ettiğini aktardı. Ayrıca, Fenerbahçe’nin de iyi bir performans sergilediğini ve güçlü bir takım olduklarını vurgulayan Mertens, rakip takımın savunmadaki direncine dikkat çekti. Galatasaray’ın lider oyuncusu olarak önümüzdeki sezon için umutlu ve hazır olduğunu belirten Mertens, taraftarlara da desteğini beklediğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Hücum Oyuncusu Mertens, Emekliliği Açıkladı: “1 Yıl Daha Devam Edeceğim!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!