G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.157.062,69

Galatasaray’ın Fırtınaları Zaha ve Tete, Hayal Kırıklığı Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu sezon Galatasaray’da transfer edilen Wilfred Zaha ve Tete, Okan Buruk’un beklentilerini karşılayamadı. Kupa maçında ortaya koydukları performansla da eleştirilerin hedefi oldular. Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarısız sonuçlar alan Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesi moral bozukluğu yaşıyor.

Teknik direktör Okan Buruk, Karagümrük’e karşı 2-0’lık mağlubiyetten sonra futbolcularına eleştirilerde bulundu ve özellikle Wilfried Zaha ve Tete’yi işaret etti. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen bu iki oyuncu, beklenen performansı sergileyemedi ve yapılan yatırımın karşılığını veremedi.

Fildişi Sahilli sol kanat oyuncusu Zaha, 48 şutunun sadece 17’sini kaleye gönderdi ve %64.4’lük isabet oranıyla sınıfta kaldı. Ayrıca, sadece 2 pozisyon oluşturarak bencil bir performans sergiledi. Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Tete de 9 net gol fırsatını değerlendiremedi ve 27 şutta kaleyi bulamadı. 3 gol ve 5 asistle beklentileri karşılayamayan Tete, ligde gol atamayarak hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray, bu sezonki performansıyla taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı ve Beşiktaş derbisi öncesi büyük bir baskı altında. Wilfred Zaha ve Tete gibi büyük transferlerin beklenen katkıyı sağlayamaması, kulüp içinde endişe yaratıyor ve teknik direktör Okan Buruk’un kadro tercihlerini de etkiliyor. Takımın önümüzdeki maçlarda bu oyunculardan daha iyi performanslar beklediği ve Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında iddialı olabilmek için bu oyuncuların toparlanmasını umduğu belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın Fırtınaları Zaha ve Tete, Hayal Kırıklığı Yarattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!