G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

Galatasaray’ın 18 Milyon Euro’ya Transfer Ettiği Gabriel Sara: “Taraftarlarımızla Buluşmak İstiyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Kulüp, 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Transfer bedeli olarak ise 18 milyon euro kararlaştırıldı. Bu transferle birlikte Gabriel Sara, Sarı-Kırmızılı kulübün tarihinde en pahalı transferlerden biri olarak kayda geçti.

Gabriel Sara, transferin açıklanmasının ardından imza töreni düzenledi. Galaasaray’ın 20 numaralı formasını giyecek olan Sara, kulübün televizyonunda yapılan açıklamada oldukça heyecanlı olduğunu belirtti. Buna ek olarak, “Bir an önce taraftarlarımızla buluşmak istiyorum. Galatasaray ile birbirimiz için yaratılmışız” ifadelerini kullandı.

Gabriel Sara, kariyerine ülkesinin Sao Paulo takımında başladıktan sonra 2022 yılında Norwich City’ye transfer oldu. Norwich City formasıyla 96 maça çıkan Sara, 21 gol atıp 17 asistle takımına katkı sağladı.

Galatasaray’ın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, Gabriel Sara ve Norwich City Football Club PLC arasında anlaşmaya varıldığı ve oyuncunun bonservisi için 18 milyon euro ödeneceği belirtildi. Bu transfer, Sarı-Kırmızılı kulübün tarihinde Mario Jardel’in ardından en pahalı transfer olarak kayıtlara geçti.

Gabriel Sara’nın Galatasaray’a transferi kulüpte sevinçle karşılandı. Sara imza töreninde, “Gerçekten inanılmaz büyük bir kulüp. Taraftarlarımız çok heyecanlılar. Ben de aynı heyecanı paylaşıyorum. Bir an önce taraftarlarımızla buluşmak istiyorum. Galatasaray ile birbirimiz için yaratılmışız” şeklinde konuştu.

Gabriel Sara’nın transferi Galatasaray camiasında heyecan yaratırken, taraftarlar da yeni oyuncularını sabırsızlıkla beklemeye başladı. Gabriel Sara’nın performansı ve takıma uyumu merakla beklenirken, kulüp tarihinin en pahalı transferlerinden biri olmasıyla da dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray’ın 18 Milyon Euro’ya Transfer Ettiği Gabriel Sara: “Taraftarlarımızla Buluşmak İstiyorum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!