G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.164.857,28

Galatasaray, Yerli Yetenek Oğuz Aydın İçin Transfer Girişimlerine Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in son sezonunu 102 puanla şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Takımın başındaki Okan Buruk, yabancı futbolcu takviyesi için temaslarını sürdürürken, yerli oyuncu kadrosunu da güçlendirmek istiyor. Sarı-kırmızılıların hedefi ise Alanyasporlu Oğuz Aydın. Alanyaspor’dan ayrılması beklenen 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Galatasaray oldukça istekli. Ancak transferin maliyeti 6-7 milyon euro civarında olduğundan Galatasaray, belli bir miktar bonservis bedeli ve kadroda düşünülmeyen genç oyuncuları takasta kullanmayı planlıyor.

Galatasaray yönetimi, Oğuz Aydın transferini yaz kampına yetiştirmeyi hedefliyor. Milli futbolcu olan Oğuz, geçen sezon Alanyaspor formasıyla 38 maça çıkarken 13 gol atıp 8 asist yaparak takımının en skorer futbolcusu oldu. Oğuz’un performansı birçok kulübün dikkatini çektiği için Galatasaray’ın transferi hızlandırmak istediği belirtiliyor. Genç oyuncunun da Galatasaray’da forma giymeye sıcak baktığı ifade ediliyor.

Galatasaray’ın Oğuz Aydın transferi için Alanyaspor’un istediği bonservis bedelini karşılamak için kadroda düşünülmeyen genç oyuncuları takasta kullanmayı planladığı öğrenildi. Bu transferin yaz transfer dönemi öncesinde tamamlanması bekleniyor. Oğuz Aydın’ın Galatasaray’a katılmasıyla sarı-kırmızılılar, yerli oyuncu rotasyonunda önemli bir güç kazanmayı hedefliyor.

Oğuz Aydın, Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve 23 yaşında olmasına rağmen takımının en skorer ismi oldu. Geçen sezon ligde gösterdiği etkili performansla Galatasaray gibi büyük kulüplerin transfer listesine girmeyi başaran Oğuz, kariyerinde yeni bir döneme adım atmak istiyor gibi görünüyor. Bu transferle birlikte Galatasaray, genç ve yetenekli bir oyuncuyu kadrosuna katarken aynı zamanda yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmenin de yolunu açmış olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Yerli Yetenek Oğuz Aydın İçin Transfer Girişimlerine Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!