G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Beşiktaş Derbisi Taktiği Merak Uyandırıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisinde, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye başarılı olan taktiği uygulayacak. Son zamanlarda Fenerbahçe’ye karşı oynadığı maçlarda başarılı sonuçlar alan Galatasaray, bu taktiği Beşiktaş derbisinde de uygulamayı planlıyor. Takım, orta sahada kontrollü bir oyun anlayışı benimseyerek rakibin hücumunu engellemeye çalışacak. Özellikle savunmada Semih Kılıçsoy’a dikkat edilecek ve hücumda ise Dries Mertens’in Barış Alper ve Kerem Aktürkoğlu ile işbirliği yaparak Mauro Icardi’ye pozisyonlar hazırlaması bekleniyor.

Mauro Icardi, Galatasaray’ın Beşiktaş’a attığı son 5 golün altında büyük bir pay sahibi. Bu sezonki büyük maçlarda skorer performansıyla dikkat çeken Arjantinli golcü, Beşiktaş’a karşı oynadığı derbilerde etkili bir performans sergilemiştir. Ancak son zamanlarda sakatlık problemleri yaşayan Icardi, Karagümrük maçında riske edilmemiş ve antrenmanda ağrıları nedeniyle yer almamıştı. Ancak cumartesi günü antrenmana katılıp forma giymiş ve derbide sahada olması bekleniyor.

Galatasaray’ın stratejisi, özellikle hücumda etkili olabilecek oyuncularıyla rakip savunmayı zorlamak üzerine kurulu. Bu yöntemle önce Fenerbahçe’ye karşı başarılı sonuçlar alan takım, şimdi Beşiktaş derbisinde de aynı taktiği uygulamayı hedefliyor. Takımın performansını belirleyen en önemli faktörlerden biri de savunmada Semih Kılıçsoy’un gösterdiği performans olacak. Orta sahada da Mertens’in liderliğindeki oyuncular, hücumda etkili pozisyonlar oluşturmak için çalışacaklar.

Mauro Icardi’nin durumu da takım için önem arz ediyor. Gol yollarındaki etkili performansı ile dikkat çeken Icardi’nin derbide sahada olması, Galatasaray için büyük bir avantaj olacaktır. Teknik direktör Okan Buruk, hedef aldığı taktiği kadrosundaki güçlü isimlerle uygulamaya geçirecek ve sahada en iyi performansı ortaya koymaları için takımı motive edecek. Beşiktaş derbisi, taraftarları heyecanlandırırken, Galatasaray takımı da maçın önemini ve kazanma hırsını sonuna kadar hissederek sahada mücadele edecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Beşiktaş Derbisi Taktiği Merak Uyandırıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!