G-QXXHXL9JW0
USD34,07
EURO37,94
CNY4,82
GBP45,22
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,37
GR. ALTIN2.802,42
BTC2.121.231,93

Galatasaray maçında penaltı itirazı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, ligde Sivasspor’u konuk ettiği maçta penaltı bekledi. Maçın 33. dakikasında Mauro Icardi’nin ceza sahasında yerde kalması üzerine sarı-kırmızılı oyuncular, hakem Arda Kardeşler’e itiraz etti. Ancak Kardeşler, oyunu sürdürdü ve penaltı kararı vermedi. VAR hakemi ile de görüşen Kardeşler, devam kararında karar kaldı.

Galatasaray, Sivasspor karşısında pozisyonun penaltı olup olmadığı konusunda hakem kararını bekledi. Maçın ilk yarısında yaşanan bu olay, sarı-kırmızılı takımın lehine sonuçlanmadı. Galatasaray’ın penaltı beklediği Mauro Icardi’nin düşürülmesiyle ilgili pozisyon, hakem Kardeşler’in değerlendirmesi sonucunda penaltı kararı çıkmadı.

Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler, penaltı bekleyen Galatasaray oyuncularının itirazlarına rağmen oyunu sürdürdü. Oyuna VAR hakemi de dahil edildi ve pozisyon değerlendirildi ancak penaltı kararı çıkmadı. Galatasaray’ın penaltı talebi maçın seyrini etkilemedi ve oyun devam etti.

Maçın hakemi Arda Kardeşler’in penaltı pozisyonunda verdiği karar, maçın sonucunu etkiledi. Galatasaray’ın penaltı beklediği ancak hakemin devam kararı verdiği bu pozisyon, maçın gidişatını değiştirebilirdi. Ancak hakem kararınca maçın devam etmesi, Galatasaray’ın gol fırsatından yoksun kalmasına neden oldu.

Galatasaray ile Sivasspor arasındaki lig maçında hakem kararı tartışmalara neden oldu. Maçın ilk yarısında yaşanan penaltı pozisyonunda hakem Kardeşler’in penaltı kararı vermemesi, sarı-kırmızılı takımın maçtan galip ayrılmasını engelledi. Galatasaraylı oyuncuların penaltı itirazlarına rağmen hakem kararınca oyun devam etti ve maç sonucu belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray maçında penaltı itirazı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!