G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Galatasaray, Fenerbahçe’nin Blöf Yaptığını Düşünüyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’da hem teknik ekip hem de yönetim, Fenerbahçe’nin Süper Kupa mücadelesi için blöf yaptığını düşünerek hazırlıklarını sürdürüyor. Florya’dan gelen bilgilere göre, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, takımı en formda halde tutarak maça hazırlıyor. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticileri ise, rakiplerinin U19 Takımıyla sahaya çıkma ihtimalinin bir blöf olabileceğini düşünerek tedbirli davranıyorlar.

Fenerbahçe’nin olası hamlesine karşı hazırlıklı olmak adına Galatasaray, Süper Kupa maçına en iyi kadrosuyla çıkmayı planlıyor. Teknik heyet ve yönetim, rakiplerinin sahadaki taktiğini göz önünde bulundurarak stratejilerini belirliyorlar. Sarı-lacivertli takımın U19 Takımıyla sahaya çıkmak istemesi durumunda, Galatasaray’ın da benzer bir adım atabileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe’nin taktiği karşısında Galatasaray cephesinde bazı konuşmaların yapıldığı belirtiliyor. Yöneticiler, U19 Takımıyla Şanlıurfa’ya götürme planları yaparken, Başkan Dursun Özbek’in bu fikre sıcak bakmadığı öne sürülüyor. Özbek, rakiplerine karşı tedbirli olunması gerektiğini vurgulayarak, tartışmalardan uzak durulması gerektiğini ifade ediyor.

Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’nin olası hamlesine karşı sakin ve planlı bir şekilde hareket etme kararı alıyor. Takımın en formda ve hazır halde olması için gerekli önlemler alınırken, olası taktik değişiklikler ve stratejiler belirleniyor. Tüm bu hazırlıklar, Süper Kupa maçının önemine ve rakibin blöf yapma olasılığına karşı dikkatli bir şekilde yapılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, Fenerbahçe’nin Blöf Yaptığını Düşünüyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!