G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.005,93

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Futbol A Takımı forma sol kol sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, Süper Lig’in yeni sezonunu takımının stadında açacaklarını belirtti ve son iki senelik başkanlık döneminde başarılarıyla konuşmayı tercih ettiğini vurguladı. Özbek, sosyal medyadan beslenen kirli yapıların Galatasaray’a kurulan tuzaklara dikkat çekerek, olayların sadece kendisine değil, kulüp çalışanlarına ve oyuncularına yönelik olduğunu ifade etti. Bu duruma karşı tolere edilmeyeceğini ve ahlaksızlıklara izin verilmeyeceğini belirtti.

Özbek, taraftarlara seslenerek takımın hedeflerine inanmalarını ve zorluklara karşı başarıya ulaşacaklarını söyledi. Transfer döneminin başlamasıyla takımda 3 eksik nokta belirlediklerini ve bu bölgelere takviye yaparak kadroyu güçlendirdiklerini açıkladı. Transfer döneminin bitişine daha bir ay olmasına rağmen takımın istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğini belirtti. Taraftarlarla kucaklaşacaklarını ve hedeflerine ulaşacaklarını vurguladı.

Başkan Özbek, Galatasaray’ın köklü ve tarihi bir kulüp olduğunu hatırlatarak, kirli oyunların Galatasaray’ın yükselişini etkileyemeyeceğini söyledi. Sportif AŞ’nin Galatasaray için önemli bir değer olduğunu belirterek, yönetici sayısında artışa gidildiğini ve SPK’dan izin beklendiğini açıkladı. Bilgi sızıntılarına karşı hukuki sürecin başlatıldığını ve sızdıranların hesap vereceğini dile getirdi.

Başkan Özbek, gelecek günlerde yapılacak organizasyon değişikliklerini ve yeni yapının detaylarını açıklayacaklarını belirtti. Hukuki sürecin başlatıldığını ve sızıntılarla ilgili sorumluların tespit edildiğini ifade etti. Galatasaray’ı yıpratmaya çalışanların başarılı olamayacağını vurguladı. Ayrıntıların ilerleyen günlerde açıklanacağını belirtirken, desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Çarpıcı Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!