G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

GAG Token, Bitexen Pro Tahta’da Listelendi ve Dikkatleri Üzerine Çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araştırma sektörüne özel olarak geliştirilen ve 29 Şubat – 19 Mart tarihleri arasında yerli kripto para borsası Bitexen’de ön satış sürecini tamamlayan GAG Token kripto para birimi, önemli bir dönüm noktası yaşadı. Yenilikçi araştırma şirketi ve kullanıcıların araştırma ve pazarlama faaliyetlerine katılarak ödül kazanmalarını sağlayan platform Adgager’ın kripto para birimi GAG Token, Bitexen Pro Tahta’da listelendi. Bu listeleme, kripto para biriminin erişilebilirliğini ve görünürlüğünü artırmayı hedefliyor.

Binance Smart Chain (BSC) altyapısında BEP-20 standardında oluşturulan GAG Token, daha fazla yatırımcı için erişilebilir hale gelerek saygın kripto para birimleri arasında yerini aldı. Listeleme, proje ekosistemini genişletmek ve daha fazla piyasa katılımcısına ulaşmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Adgager Kurucusu Umut Vural, GAG Token’a duydukları inancı vurgulayarak, projenin gelecekte kripto para piyasasında önemli bir değer haline geleceğine olan inancı paylaştı.

GAG Token’ın Bitexen Pro Tahtası’nda listelenmesi aynı zamanda özel etkinlikler ve airdrop gibi planlanan aktiviteler için bir platform oluşturdu. Umut Vural, Bitexen’de listeleme sayesinde projenin büyümesine ve değer kazanmasına olanak sağlayacaklarını belirtti. Topluluk odaklı proje, airdrop ve etkinliklerle yatırımcılara değerli fırsatlar sunmayı planlıyor ve bu sayede topluluğun desteğiyle değerini artırmayı hedefliyor.

GAG Token’ın araştırma sektörünün dijitalleşmesine katkı sağlayacağını belirten Umut Vural, projenin kullanıcı katılımını ödüllendirmeyi, markalar ile kullanıcılar arasında şeffaf bir etkileşim sağlamayı ve blokzincir teknolojisini araştırma sektörüne taşımak amacını taşıdığını vurguladı. GAG Token, Adgager ekosistemine ödül ve değer transferi aracı olarak kullanılarak, kullanıcıların araştırma ve pazarlama faaliyetleriyle kazanç sağlamasına olanak tanıyor. Daha fazla bilgiye ve güncellemelere gagtoken.com adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
GAG Token, Bitexen Pro Tahta’da Listelendi ve Dikkatleri Üzerine Çekti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!