G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,81
GR. ALTIN2.876,49
BTC2.150.972,24

Fransa’da skandal tecavüz olayı: 72 erkek evine davet edip eşini baygın halde tecavüz etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’da yaşanan skandal cinsel saldırı olayı, 71 yaşındaki Dominique Pelicot’un eşine tecavüz ettirme suçlamasıyla 72 şahsın tespit edilmesi ve Pelicot’un en çok 20 yıl hapis cezası alması bekleniyor. Polisin yaptığı araştırma sonucunda ortaya çıkan olayda, Pelicot’un eşi Gisele Pelicot yıllarca uyku ilacı etkisi altında yüzlerce erkeğin tecavüzüne uğradı. Dominique Pelicot, 2011-2020 yılları arasında en az 72 farklı erkeği evlerine davet ederek baygın haldeki eşine cinsel saldırıda bulunmalarına neden oldu. Davanın Aralık ayına kadar sürmesi beklenirken suçlanan kişilerin 20 yıla kadar hapis cezası alması öngörülüyor.

Bugün Avignon şehrinde görülen duruşmada ifade veren Gisele Pelicot, polisin olayı ortaya çıkararak hayatını kurtardığını belirtti. Olay Kasım 2020’de ortaya çıktığında, Pelicot dünyasının yıkıldığını ve 50 yıl boyunca inşa ettiği her şeyin yok olduğunu ifade etti. Mahkeme salonu özel olarak büyütüldü ve 31 ciltlik bir dosya olan belgeler sunuldu. Bu dosya içinde 72 kişinin tespit edilen fotoğraf ve videoları yer aldı. 51 şüpheli, 4 ay boyunca yargılanacak.

Dominique Pelicot 2020’de bir süper markette kadınların eteğinin altından gizlice fotoğraflarını çekerken yakalandı. Polis, inceleme sonucunda eşine ait görüntüleri buldu ve olayın ardından Gisele Pelicot, uğradığı cinsel saldırıların farkında olmadığını öğrenince eşinden ayrıldı. Pelicot’un erkekleri web sitesi üzerinden davet ettiği ve evinde belli kurallara uymalarını istediği ortaya çıktı. Polis, 2 yıl süren araştırma sonucunda 72 şüpheliden 50 kişinin kimliğini tespit edebildi.

Fransız basınına göre, Pelicot’un evine gelen erkeklere yüksek sesle konuşmamaları, kıyafetlerini mutfakta çıkarmaları, parfüm kullanmamaları gibi kurallar koyduğu belirtiliyor. Dava sürecinin devam etmesi beklenirken, Fransa’da kamuoyunu derinden sarsan bu olayda adaletin yerini bulması için detaylı bir soruşturma yürütülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fransa’da skandal tecavüz olayı: 72 erkek evine davet edip eşini baygın halde tecavüz etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!