G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.568,72

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Tatil Görüntüleri Olay Yarattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, eşi Brigitte Macron ve dostlarıyla birlikte geçirdiği tatilin ardından korumalarıyla samimi anlarıyla gündeme geldi. Tatile 11 gün ara veren Macron, Fransız cumhurbaşkanlarının resmi tatil evi olan Fort de Bregançon’da Saint-Tropez’de vakit geçirdi. Olimpiyatların başlamasından 2 gün sonra Akdeniz’e giden Macron, ailesi ve yakın arkadaşlarını yakın zamanda 335 bin euroya aldığı tekneyle gezdirdi. Macron’un korumalarıyla teknesinde şakalaşması ve akılda kalıcı görüntüler oluşturması dikkat çekti.

11 gün süren tatilinden sonra Macron’un tatil fotoğrafları servis edildi. Teknesinde korumalarıyla keyif yaparken çekilen fotoğraflar, Macron’un çalışanlarıyla samimi görüntüler sergilediğini gösterdi. Birlikte güreşen Macron ve korumaları arasında geçen eğlenceli anlar, objektiflere yansıdı. Macron’un korumaları tarafından kündeye getirilerek denize düşürülmesi de ilginç anlara sahne oldu. 46 yaşındaki Macron, daha sonra eşi Brigitte Macron ile şezlonglarda güneşlendi.

Fransa’nın başkenti Paris’in ev sahipliği yaptığı olimpiyat oyunları, Fransız Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un dikkat çeken tatilinden sonra gündemi meşgul etti. Macron’un tatil fotoğrafları, basının ve halkın ilgisini çekti. Ülkenin pek çok gazetesi, Macron’un samimi anlarını ve eğlenceli görüntülerini manşetlerine taşıdı. Macron, korumalarıyla teknesinde şakalaşırken sergilediği samimi tavırlarla Fransız halkının ilgisini çekti. Macron’un eşi Brigitte Macron ile birlikte güneşlenmesi de dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un tatilinden sonra ortaya çıkan fotoğraflar, Fransa ve dünya genelinde geniş yankı uyandırdı. Macron, tatilini dostlarıyla birlikte geçirirken korumalarıyla samimi anlar yaşadı. Özellikle teknesinde korumalarıyla şakalaşması ve denize düşürülmesiyle ilginç anlar yaşayan Macron, eşi Brigitte Macron ile de güneşlendi. Macron’un tatil fotoğrafları, Fransız basınında geniş yer bulurken, halkın da ilgisini çekmeyi başardı. Fransa’nın başkenti Paris’te devam eden olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapılırken, Macron’un tatil görüntüleri de gündeme damgasını vurdu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Tatil Görüntüleri Olay Yarattı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!