G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.850.296,14

Fırat Tanış’ın Eski Eşi İklim Tamkan’dan Şiddet İddialarıyla Dolu Açıklama!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Tanış, 8 yıllık eşi Kübra Tanış’tan 2022 yılında boşandıktan sonra piyanist İklim Tamkan ile ilişki yaşamaya başladı. Ancak çift, geçen Eylül ayında ayrıldı. İklim Tamkan’ın iddiasına göre, Tanış ayrılıktan sonra onu takip etmeye ve psikolojik şiddet uygulamaya devam etti. Tamkan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı ve sessiz kalmayı reddetti.

Tamkan, yaşadığı şiddet ve tehditler sonucunda uzaklaştırma kararı aldığını belirtti. Maruz kaldığı durumun onu ve çevresindekileri derin yaraladığını ifade etti. Canlılara sevgi ve saygıyla yaklaşmayı ilke edinmiş olan Tamkan, böylesi bir durumda toplumsal bir sorumluluk üstlendiğini belirtti. Toplumda bir şiddet failinin varlığını paylaşma zorunluluğunu hissettiğini dile getirdi.

Tamkan, şiddet zincirini kırmayı ve sessiz kalmamayı bir sorumluluk olarak gördüğünü vurguladı. Uzaklaştırma kararının, ruh ve beden sağlığını yeniden kazanma sürecinde önemli bir rol oynayacağına inandığını belirtti. Maruz kaldığı eylemlerin kişilik haklarına saldırı olduğunu ve Türk Ceza Kanunu’na uygun suçlar oluşturabileceğini ifade etti.

Erkek egemen zihniyete boyun eğmeyi reddeden Tamkan, yaşadığı sürecin tahribatının tamir edilemeyeceğini düşündüğünü söyledi. Bu olayın, göz ardı edilen bir gerçeğin gün yüzüne çıkarılmasını sağlayabileceğini belirtti. Psikolojik şiddetin sonlandırılmadığı takdirde devam edeceğini vurguladı ve cesurca tavır aldığını ifade etti. Son olarak, kamuoyuna saygıyla hitap ederek açıklamasını tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fırat Tanış’ın Eski Eşi İklim Tamkan’dan Şiddet İddialarıyla Dolu Açıklama!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!