G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

Fırat Tanış ve İklim Tamkan Aşkı: Şiddet ve İddialarla Dolu Bir Ayrılık Hikayesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, 8 yıllık eşi Kübra Tanış’tan 2022 yılında boşanmıştır. Boşanmanın ardından piyanist İklim Tamkan ile ilişki yaşamaya başlamıştır. Ancak geçtiğimiz Eylül ayında çift ayrılmış ve İklim Tamkan, Fırat Tanış’ın kendisini takip etmesi ve psikolojik şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma kararı almıştır. Fırat Tanış ise suçlamaları reddetmiştir.

Fırat Tanış, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, 6284 sayılı yasanın gücünü ve kadının beyanı üzerine kurulan toplumsal düzenin önemine vurgu yapmıştır. Ancak herhangi bir suçlamayı kabul etmediğini belirtmiştir. Adli sürecin işleyeceğine inandığını ve mağduriyetinin sona ereceğine inandığını ifade etmiştir.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında ayrıldığı Fırat Tanış’tan şiddet gördüğünü belirten İklim Tamkan, uzaklaştırma kararı alarak çektiği psikolojik şiddeti kamuoyuyla paylaşmıştır. Yaşadığı sürecin yıpratıcı ve ürkütücü olduğunu ifade eden Tamkan, farkındalık yaratma sorumluluğu taşıdığını ve sessiz kalmayı reddettiğini belirtmiştir.

Fırat Tanış’ın İklim Tamkan’ı psikolojik şiddete maruz bıraktığı, hatta İklim Tamkan’ın bebek beklerken bu sürecin yaşandığı iddia edilmiştir. Tamkan’ın bebek aldırdığı ve ilişkiyi noktaladığı iddialar arasında yer alırken, Tanış’ın yakın çevresi ise bebeği çok istemesine rağmen Tamkan’ın bebeği aldırdığı için ilişkinin sona erdiğini söylemiştir.

İklim Tamkan’a destek veren isimler arasında Gonca Vuslateri de yer almaktadır. Vuslateri, sadece bir kadın ve meslektaş olarak İklim Tamkan’a destek verdiğini, ancak konunun tamamen Tamkan’ın hikayesi olduğunu ve bu sebeple daha fazla yorum yapmanın etik olmayacağını belirtmiştir. Fırat Tanış’ın söz konusu durumu maddi ve manevi tazminat davasıyla sonuçlandıracağı da söylentiler arasındadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fırat Tanış ve İklim Tamkan Aşkı: Şiddet ve İddialarla Dolu Bir Ayrılık Hikayesi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!