G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,10
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,88
GR. ALTIN2.896,29
BTC2.181.480,01

Filistin’de İsrail Saldırılarında Ölü Sayısı 39 Bin 175’e Ulaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Filistin’de İsrail saldırıları sonucu ölenlerin sayısı 39.175’e yaralananların sayısı ise 90.403’e yükseldi. Gazze’de her gün binlerce masumun hayatını kaybettiği katliam devam ediyor. Son 24 saat içinde, İsrail ordusunun yaptığı saldırılarda 30 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 146 kişinin yaralandığı açıklandı. Toplam ölü sayısı 39.175, yaralı sayısı ise 90.403 oldu.

Savaşın başladığı günden bu yana Filistin’de ölenlerin sayısı hızla artmaya devam ediyor. Cenazelere ulaşmanın zor olduğu belirtilse de, enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu, ancak İsrail’in sağlık ekiplerinin ve sivil savunma görevlilerinin cenazelere erişmesini engellediği ifade edildi. Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail askerlerinin Gazze’ye düzenlediği bomba yağmurunun sonuçlarının hala devam ettiğini dile getirdi.

Ölenler arasında çocuklar ve kadınlar da bulunmaktadır. Filistinliler, sivillerin hedef alındığı ve acımasızca katledildiği bir süreçten geçiyor. Savaş suçları ve insan hakları ihlalleri ise her geçen gün artıyor. Barışçıl bir şekilde yaşama hakkı ellerinden alınan Filistinliler, uluslararası toplum tarafından da yalnız bırakılmış durumda.

Filistin halkı, siyasi, insani ve insan hakları kuruluşlarından yardım talep ediyor. Uluslararası arenada seslerinin duyulmasını ve İsrail saldırılarının durdurulmasını istiyorlar. Filistin halkı, yaşanan trajedinin sona ermesi ve barışçıl bir şekilde yaşayabilmesi için tüm dünyanın desteğine ihtiyaç duymaktadır.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının sona ermesi ve barışçıl bir çözüm bulunması gerekmektedir. Uluslararası toplumun bu konuda kararlı bir tutum sergilemesi ve İsrail’in suçlarına son vermesi elzemdir. Filistin halkının yaşadığı zulüm ve acı son bulmalı, insanlık onuruna uygun bir şekilde yaşayabilmesi sağlanmalıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Filistin’de İsrail Saldırılarında Ölü Sayısı 39 Bin 175’e Ulaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!