G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,18
CNY4,82
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,69
GR. ALTIN3.007,70
BTC2.333.484,39

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Gizemli Yüzler ve Yoğun Güvenlik Önlemleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesi Yapıldı

FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen, geçtiğimiz pazar günü Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşamını yitirdi. 80 yaşında hayatını kaybeden Gülen için bugünkü cenaze töreni, yoğun polis güvenliği altında Kuzey New Jersey’de yer alan küçük bir stadyumda gerçekleşti.

Cenaze töreninin ardından Gülen, çeyrek asır boyunca ikamet ettiği Pensilvanya’nın Saylorsburg bölgesindeki çiftlik evinin bahçesine defnedildi.

Dikkat Çeken Detaylar

Cenaze törenine katılan bazı FETÖ mensuplarının, yüzlerini gizlemek amacıyla şapka, gözlük ve maske taktıkları görüldü. Törenin organizasyonu ve yeri, son ana kadar sır olarak tutulurken, saatler öncesinde örgütün WhatsApp gruplarında katılımcılara bilgi iletildi.

Bilgilendirme mesajında, cenazeye katılacak olan kişilere yanlarında yüzlerini örtmek için gerekli malzemeleri getirmeleri tavsiye edildi. Mesajın içeriğinde, "Maske, şapka ve gözlük takın. Türkiye basını burada olacak. Güvenlik önlemleri alınacak. Stadyuma QR kodu ile giriş yapılacak." ifadelerine yer verildi.

Öğle saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ üyelerinin, yüzlerini örtmek için şapka ve maskeler kullandıkları, gözlük takarak açıkta kalan göz bölgelerini de gizlemeye çalıştıkları gözlemlendi. Ayrıca, sarı yelek giyen bazı örgüt mensupları, basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle kapatmaya çalıştı.

Çiftlik Evine Defnedildi

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in cenazesi, örgütün ABD’de karargah olarak kullandığı Pensilvanya eyaletindeki çiftliğin bahçesine defnedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Gizemli Yüzler ve Yoğun Güvenlik Önlemleri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!