G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,40
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.699,19
Petrol77,45
GR. ALTIN2.920,58
BTC2.261.608,40

Ferdi Tayfur ve Kızı Tuğçe Tayfur Arasında Yüzleşme: İsim Hakkı Krizi ve Suç Duyurusu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğçe Tayfur ve Babası Arasındaki Gerilim Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl Muhammet Aydın ile nikâh masasına oturan Tuğçe Tayfur’un, babasıyla sorunlar yaşadığı iddia ediliyordu. Tuğçe, bu sorunların Ferdi Tayfur’un menajeri Şirin Gözalıcı yüzünden çıktığını öne sürdü.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ"

Ferdi Tayfur, bu durumla ilgili olarak Instagram hesabından avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı. "Böyle olmasını istemezdim" notunu düşen sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkilim Sayın Ferdi Tayfur’un ve kızı Tuğçe Tayfur’un arasında yaşanan bazı özel sebeplerden ötürü, Tuğçe’nin ‘Tayfur’ soyadını görsel ve işitsel ticari amaçlarla kullanmasına rıza göstermediğimizi belirtmek isterim. Ayrıca, Tuğçe’nin işletmiş olduğu ‘Tuğçe Tayfur Store’ adlı mağaza nedeniyle müvekkilimizin isim hakkı alacağının bulunduğuna dikkat çekmekteyim. Bu sebeplerle, Tuğçe Aydın’ı sosyal medya ve diğer dijital platformlarda müvekkilimize dair açıklamalar yapmaması konusunda bilgilendirmekteyiz. Eğer bu açıklamalarımız dikkate alınmazsa, Tuğçe Aydın ve onunla birlikte hareket eden kişilere karşı tüm yasal haklarımızı saklı tutup Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz."

"PARANIZIN BİTTİĞİNİ BİLSEYDİM…"

Bu açıklamaların ardından Tuğçe Tayfur, babasına sert sözlerle yanıt verdi. "Tayfur soyadını bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep ediyorsunuz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle size yardımcı olurdum. 50 milyon mu istiyorsun? Eğer bu miktar yoksa yüzde 58 hissen mi istiyorsun? Ne dediysem, baba olarak onu yaptım ama yine suçlu ben oldum. Allah var, gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Sorun yok, Tuğçe Aydın olarak devam ederim." dedi.

"BU KÜLLİYEN YALANDIR"

Ferdi Tayfur, avukatı aracılığıyla kızının "50 milyon TL" talebi ile ilgili iddialarına yanıt verdi. Sanatçı, Instagram hesabında avukatının video açıklamasını paylaştı. "Kendilerine karşı 50 milyon TL’lik bir dava açtığımız söylenmiştir, ancak bu külliyen yalandır. Böyle bir davamız yoktur. Halkımızın gözünün içine baka baka yalan söylemeye devam etmektedirler. Bizim açtığımız dava yalnızca marka ve patent ile ilgilidir. Hiçbir alacak talebimiz bulunmamaktadır." diye konuştu.

"HESABINI VERECEK"

Ferdi Tayfur, videonun ardından ekledi: "Avukatım gerekli açıklamayı yapmıştır. Son bir kez daha söylemek isterim ki, babamın evladı dahi olsa, bu saatten sonra, yargının önünde attığı iftiraların hesabını verecektir. Boş teneke, çok ses çıkarır!"

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ferdi Tayfur ve Kızı Tuğçe Tayfur Arasında Yüzleşme: İsim Hakkı Krizi ve Suç Duyurusu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!