G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Fenerbahçe’nin Yıldız Transferi Serdar Dursun’un Eşi Yasemin Dursun’dan Çılgın Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Rizespor ile oynanan maçta, sezon başında takımdan ayrılan ve ikinci transfer tescil döneminde tekrar kadroya dahil edilen Serdar Dursun’u forma şansı verdi. 32 yaşındaki golcü, maçın 46. dakikasında sahaya sürüldü ve sadece 2 dakika sonra İrfan Can Kahveci’nin asistinde takımının beraberlik golünü attı. Gol sonrasında, Serdar Dursun’un eşi Yasemin Dursun, TV’den maçı izlerken büyük bir sevinç yaşayarak sosyal medyada paylaştı.

Serdar Dursun, sezon başında Fenerbahçe’den ayrılarak Fatih Karagümrük’e transfer olmuş ancak ikinci transfer tescil döneminde tekrar sarı-lacivertli takıma katılmıştı. Teknik direktör İsmail Kartal, Rizespor maçı kadrosuna dahil ettiği Serdar’ı maçın ikinci yarısında oyuna sürdü. Serdar Dursun’un eşi Yasemin Dursun, maçı TV’den izlerken eşinin attığı gol sonrasında büyük bir sevinç yaşayarak sosyal medyada duygularını paylaştı. Eşi için “Serdar seni çok seviyorum” diyen Yasemin Dursun, gol sevincini paylaşmaktan mutluluk duydu.

Fenerbahçe’nin Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Rizespor’a karşı oynadığı maçta, Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Serdar Dursun’u kadroya dahil etti. Serdar, 32 yaşındaki tecrübeli golcü, maçın 46. dakikasında sahaya sürülerek kısa sürede etkili bir performans sergiledi. İrfan Can Kahveci’nin ortasında takımının beraberlik golünü kaydeden Serdar Dursun, eşi Yasemin Dursun’un da büyük sevincini artırdı. Yasemin Dursun, TV’den maçı takip ederken eşinin attığı gol sonrasında büyük bir sevinç yaşayarak sosyal medyada paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin Yıldız Transferi Serdar Dursun’un Eşi Yasemin Dursun’dan Çılgın Tepki!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!