G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,58
CNY4,86
GBP45,06
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.884,92
BTC2.137.234,17

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Robin van Persie, Heerenveen’in yeni teknik direktörü oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heerenveen, Hollanda Eredvisie liginde 33 hafta sonunda 37 puanla 10. sırada yer alan takım için yeni bir teknik direktör arayışına başlamıştı. Bu arayış sonucunda Heerenveen, eski Fenerbahçe oyuncusu Robin van Persie’yi teknik direktörlük görevine getireceğini duyurdu. Robin van Persie ile kulüp arasında iki yıllık bir sözleşme imzalandığı belirtildi. Bu yeni görev, Robin van Persie’nin teknik direktörlük kariyerindeki ilk baş antrenörlük deneyimi olacak.

Robin van Persie, imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada Heerenveen’in zengin geleneğe ve sadık taraftarlara sahip harika bir kulüp olduğunu belirtti. Kulübün sportif hedeflerine katkıda bulunmanın kendisi için harika bir meydan okuma olacağını ifade etti. Daha önce Feyenoord’da antrenörlük yapan 40 yaşındaki Robin van Persie, artık Heerenveen’in teknik direktörü olarak görev yapacak.

Futbolseverler, Robin van Persie’yi genellikle 2015-2018 yılları arasında Fenerbahçe forması altında hatırlar. Manchester United’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Robin van Persie, sarı-lacivertli formayla 2.5 yıl geçirdi. 87 resmi maçta 36 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Hollandalı futbolcu, Fenerbahçe taraftarları tarafından sevilmişti. 2017-2018 sezonunun devre arasında ise bedelsiz bir şekilde Feyenoord’a transfer olmuştu.

Robin van Persie’nin yeni görevi, hem kendisi hem de Heerenveen için heyecan verici bir dönemin başlangıcı olacak gibi görünüyor. Hollanda Eredvisie’nin son haftalarında Heerenveen’in performansı üzerinde etkili olması beklenen Robin van Persie’nin, kulübün geleceği için önemli bir isim olacağı düşünülüyor. Takımın sportif hedeflerine ulaşmak ve gelişimine katkıda bulunmak adına Robin van Persie ile birlikte yeni bir dönem açılacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Robin van Persie, Heerenveen’in yeni teknik direktörü oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!