G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Fenerbahçeli İsmail Yüksek: “Avrupa’da Hayalim Manchester United”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İznik Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Genç Tecrübeler Buluşuyor’ projesi kapsamında, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu İsmail Yüksek, İznik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe katıldı. Çocuklarla bir araya gelen Yüksek, onların sorularını cevapladı ve deneyimlerini paylaştı. Bir çocuğun, “Bu sezon oynadığınız en zor maç hangisi?” sorusu üzerine Yüksek, hiçbir maçın kolay geçmediğini belirterek, “UEFA Konferans Ligi’nde oynadığımız en zor maç, deplasmanda 1-0 kazandığımız Twente maçı olabilir” şeklinde konuştu.

İsmail Yüksek, transfer olacağı takımın sisteminin ve adapte olma sürecinin önemini vurgulayarak, Avrupa’da gitmek istediği takımın çocukluk hayali olan Manchester United olduğunu dile getirdi. Yüksek, doğru zaman, doğru şartlar ve hangi sistemin önemli olduğunu belirtirken, adaptasyon sürecinin de büyük önem taşıdığını ifade etti. Manchester United’ın hayalini kurduğunu belirten Yüksek, bu hedefe ulaşmak için çok çalıştığını ve bu kulüpte oynamayı istediğini söyledi.

İsmail Yüksek’in Arda Güler ile ilgili açıklamaları da dikkat çekiciydi. Güler’i çok özel bir futbolcu olarak nitelendiren Yüksek, genç futbolcunun geleceğinin çok parlak olduğunu düşündüğünü ifade etti. 19 yaşındaki Güler’in maçlarda gösterdiği performansı takdirle karşılayan Yüksek, genç futbolcuların hayal kurmaktan asla vazgeçmemeleri gerektiğini vurguladı. Arda Güler’in henüz genç yaşında olmasına rağmen çok başarılı işlere imza attığını ve kariyeri boyunca daha büyük başarılar elde edeceğini söyledi.

İznik Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte çocuklarla buluşan İsmail Yüksek’in açıklamaları, genç futbolculardan ilham alınabilecek nitelikteydi. Tecrübelerini paylaşarak gençlere yol gösteren Yüksek, kariyerine dair hedeflerini ve motivasyonunu da dile getirdi. Kapanış konuşmasında, gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaları gerektiğini ve asla pes etmemeleri gerektiğini vurguladı. Etkinlik, gençlerin motivasyonunu arttırırken, İsmail Yüksek’in iş hayatındaki tecrübelerini paylaşması da katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçeli İsmail Yüksek: “Avrupa’da Hayalim Manchester United”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!