G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Avrupa Basınında Geniş Yankı Uyandırdı: Olaylar Karşısında Şaşkın Haberler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Trabzonspor’u 3-2 mağlup ettiği deplasman maçında yaşananlar, Avrupa spor basınında geniş yankı uyandırdı. Maç sonrası Trabzonsporlu taraftarların Fenerbahçeli futbolculara saldırması, olayların başlangıcını oluşturdu. Fenerbahçeli bazı futbolcuların da taraftarlara karşılık vermesiyle gerginlik devam etti. Olaylar, Avrupa basınında geniş bir şekilde yer aldı.

İngiltere basınında haber yapan BBC Sport, Trabzonspor taraftarlarının mağlubiyet sonrası saldırgan tavırlar sergilediğini aktardı. The Sun gazetesi ise Chelsea’nin eski futbolcusu Michy Batshuayi’nin taraftara tekme attığını ve kaotik atmosferde yüzlerce taraftarın Fenerbahçe takımına saldırmak için sahaya girdiğini bildirdi. Mirror gazetesi de olayı, eski QPR yıldızı Bright Osayi-Samuel’in taraftarlara müdahale ettiği şeklinde aktardı.

Hollanda basınından De Telegraaf, holiganların sahaya hücum etmesinin ardından Batshuayi’nin karate hareketi yaptığına dikkat çekti. Voetbal gazetesi ise Türk hükümetinin Trabzonspor-Fenerbahçe arasındaki kavgayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. İspanyol basınından Marca ve Mundo Deportivo, olayları kıyasıya mücadele olarak tanımlayarak Trabzonspor taraftarlarının Fenerbahçeli futbolculara saldırdığını belirtti.

İtalyan basınından Calcio Mercato, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların Türkiye Lig stadlarında yaygın olan şiddet temasını güçlü bir şekilde yansıttığını vurguladı. Maçın heyecan verici bir sonla bittiğini ve Trabzonspor taraftarlarının hakemin son düdüğü sonrası tepkilerinin talihsiz olduğunu aktardı. Tuttosport gazetesi de Fenerbahçe oyuncularına yapılan saldırıları saçmalık olarak nitelendirdi.

Fransız basınından L’Equipe ve Foot Mercato, Trabzon’da yaşanan kaos ortamını haber yaptı. RMC Sport ise Türkiye’de Trabzonspor’da yaşanan inanılmaz şiddet içeren olayları dile getirdi. Alman basınından Kicker ve Bild, Trabzonsporlu taraftarların Fenerbahçe oyuncularına saldırısını skandal olarak nitelendirirken, Türk futbolundaki benzer olaylara da değindi. Portekiz basınından A Bola ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki kaosu Türkiye’de yankılandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Avrupa Basınında Geniş Yankı Uyandırdı: Olaylar Karşısında Şaşkın Haberler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!