G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.805,35

Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında zirve yolunda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Bu maç, iki takım arasında ligde 8. kez gerçekleşecek. Fenerbahçe, ligde 70 puanla ikinci sırada yer alırken, Hatayspor ise 29 puanla 16. sırada bulunuyor. Ligde son 2 maçını kazanan Fenerbahçe, zirve yarışını sürdürmek istiyor.

İki takım arasında daha önce 7 kez oynanan maçlarda Fenerbahçe, 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu rekabette sarı-lacivertliler, 17 gol atarken, Hatayspor ise 4 golle karşılık verdi. Kadıköy’de oynanan ilk yarı mücadelesini Fenerbahçe, 4-2 kazanmıştı.

Fenerbahçe, Hatayspor maçına 3 eksikle çıkacak. Alexander Djiku, cezalı durumda bulunurken, Joshua King ve İrfan Can Kahveci sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca, 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor ve bu futbolcular maçta sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki haçta takımlarını yalnız bırakacak.

Bu sezon deplasmanda 13 maça çıkan Fenerbahçe, 37 puan topladı. Takım, dış sahada oynadığı 9 lig maçında rakip fileleri 30 kez havalandırırken, kalesinde sadece 9 gol gördü. Hatayspor ise, bu sezon maçlarını Mersin Stadyumu’nda oynuyor ve Fenerbahçe maçıyla 9 yıl sonra resmi bir maçta Mersin’e konuk edilecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, üçüncü kez rakip olacaklar. Daha önceki 2 maçta Kartal’ın takımı 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan olacak ve yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Hatayspor deplasmanında zirve yolunda!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!