G-QXXHXL9JW0
USD34,04
EURO37,96
CNY4,81
GBP45,23
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol72,81
GR. ALTIN2.801,70
BTC2.087.040,43

Fenerbahçe Emre Mor’u 2026’ya kadar kiraya verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Transfer dönemi son dakikalarında, Fenerbahçe Emre Mor ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli ekip, milli futbolcunun sözleşmesini 2025’te bitecek şekilde 2026 yılına kadar uzattıktan sonra onu Eyüpspor’a kiralık gönderdi. 27 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla 49 maçta 6 gol atmış ve 5 asist yapmıştı. Emre Mor’u 2022 yazında 2 milyon euro karşılığında Fatih Karagümrük’ten transfer eden Fenerbahçe, şimdi onu kiraya vererek sakatlıktan uzak bir sezon geçirmesini diliyor.

Fenerbahçe’nin, Emre Mor’un sözleşmesini uzattıktan sonra Eyüpspor’a kiraladığını duyurduğu haber, transfer döneminin bitimine dakikalar kala geldi. Jose Mourinho’nun yönetimindeki sarı-lacivertliler, milli futbolcu Emre Mor’un yeni sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattıklarını Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirdi. Ardından da Eyüpspor’a kiralandığını açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, Emre Mor’a sakatlık yaşamadan başarılı bir sezon dileyerek ayrılışlarını duyurdular.

Emre Mor’u 2022 yazında 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer eden Fenerbahçe, onun piyasa değerini aşağı yukarı korudu. 49 maçta 6 gol atan ve 5 asist yapan Emre Mor’un performansı, onu takımın önemli bir oyuncusu haline getirmişti. Ancak şimdi Eyüpspor’a kiralanan futbolcunun form tutarak dönmesi ve Fenerbahçe’nin gelecekteki planları için iyi bir gelecek oluşturması bekleniyor.

Fenerbahçe’nin Emre Mor’u uzatılan sözleşmesi sonrası Eyüpspor’a kiralık olarak gönderdiği transfer, taraftarlar arasında farklı yorumlara neden oldu. Kimisi genç futbolcunun gelişimine katkı sağlayacağını düşünürken, kimisi de kadroda kalması gerektiğini savundu. Sarı-lacivertli ekip, Emre Mor’un daha fazla tecrübe kazanması ve forma şansı bulması için bu kararı aldıklarını belirtti. Eyüpspor kulübü de, Emre Mor’u kadrosuna kattığı için memnuniyetini dile getirerek başarılı bir sezon geçirmesini diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Emre Mor’u 2026’ya kadar kiraya verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!