G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.111,52

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İstifa Etti: Trabzon’da Yaşananlarla İlgili Konuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon’daki olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki maçta fanatizmin çirkin yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Maçta Trabzonspor 2-0 geriye düşmesine rağmen 2-2’lik beraberliği yakaladı. Ancak Fenerbahçe son dakikada attığı golle maçtan 3-2 galip ayrıldı. Maçın ardından sahaya giren Trabzonspor taraftarları, Fenerbahçeli futbolculara saldırdı ve büyük bir kargaşa çıktı. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına çekilmek zorunda kaldı.

Olayların ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp kanalı FB TV’de açıklamalarda bulundu. Koç, maç sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa ettiğini duyurdu. Koç, yaşanan olayları kınarken, bu tür şiddet ve saldırıları kabul etmeyeceklerini belirtti. 2 Nisan’da yapılacak toplantıda konuyu ele alacaklarını ve gerekli adımları atacaklarını ifade etti. Ali Koç, dünkü olayların Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında yaşanması gereken şekilde olmadığını vurgulayarak, yaşananların kabul edilemez olduğunu belirtti.

Ali Koç, Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklarken, müdahalelerin artık gerekli olmadığını ve futbol maçlarında böyle olayların yaşanmaması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı ve bakanlara teşekkür eden Koç, yaşananların sorumlularının cezalandırılması gerektiğini ifade etti. Tüm taraftarları sağduyulu olmaya ve şiddetten kaçınmaya çağıran Ali Koç, futbolun spor ve eğlence amacıyla yapılması gerektiğini vurguladı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, Türk futbolunda şiddetin tekrar gündeme gelmesine neden oldu. Fenerbahçe Kulübü, taraftarlarına sakin olmaları ve sportmenlik kurallarına uymaları çağrısında bulundu. Öte yandan, Trabzonspor camiası da olayları kınayarak, benzer olayların tekrarlanmaması gerektiğini belirtti. Türk futbolunda fair-play ve dostluk atmosferinin korunması için tüm taraftarların sorumluluk alması ve sağduyulu davranması gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç İstifa Etti: Trabzon’da Yaşananlarla İlgili Konuştu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!