G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.917,82

Fatsa’yı saganak vurdu: Yollar göle döndü, iş yerleri ve araçlar sular altında kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatsa ilçesinde şiddetli bir yağmur yağışı sonrasında sel felaketi meydana geldi. Fırtına sonucu cadde ve sokaklar su altında kaldı. Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışın etkisiyle yollar adeta göle döndü. Yağmur sularının hızla yükselmesi sonucu birçok iş yeri ve araç sular altında kaldı.

Fatsa Belediyesi ekipleri ve AFAD ekipleri bölgede hızlı bir şekilde müdahalede bulundu. Ancak suyun hızla yükselmesi nedeniyle bazı iş yerleri ve araçlar sular altında kaldı. Bazı araçlar suyun içinde sürüklenirken, bazı iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Vatandaşlar, sel suları altında kalan araçlarını kurtarmak için seferber oldu. Bazı vatandaşlar ise iş yerlerindeki suyu tahliye etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri de önlem amaçlı çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sağanak yağış nedeniyle elektrik direklerinde de hasarlar meydana geldi.

Fatsa Belediye Başkanı ise olayın ardından yaptığı açıklamada, sel felaketinin oluştuğu bölgelere destek ekiplerinin sevk edildiğini belirtti. Ayrıca Belediye ekiplerinin sabaha kadar çalışmalarını sürdüreceğini ve mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım eli uzatacaklarını ifade etti.

Yağmur nedeniyle trafige kapanan yolların açılması için belediye ekipleri çalışmalarına devam ederken, vatandaşlar da sel felaketinin zararlarını temizlemeye çalışıyor. Fatsa ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından bölgede hasar tespit çalışmalarının yapılacağı belirtildi. Meteoroloji yetkilileri ise yağışın devam edeceği uyarısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatsa’yı saganak vurdu: Yollar göle döndü, iş yerleri ve araçlar sular altında kaldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!