G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,85
GBP44,89
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,47
GR. ALTIN2.880,44
BTC2.137.283,21

F-16 Uçağının Alçak Uçuşu Çiğ Köfteciyi Depreme Sürükledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Haziran’da Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü etkinlikleri için Düziçi ilçesi semalarında prova yapan bir F-16 uçağı, alçak uçuş gerçekleştirdi. Bu manevra esnasında uçağın sesinden tedirgin olan çiğ köfteci Teoman Kaan Güler, deprem olduğunu düşünerek panikle kaçmaya çalıştı. Güler’in uçak geçişi sırasında emeklerken ve nişanlısının iş yerinden kaçarken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri sosyal medyada gülümsemelere neden oldu.

Güler, yaşadığı olayı anlatırken başka bir deprem olacağını düşündüğünü söyleyerek, “Sesi ilk duyduğumda deprem oluyor sandım. Biliyorsunuz bölgemizde büyük bir deprem yaşandı. Ben deprem oluyor sandım, korkuyla kendimi yere attım, sonrasında emekleyerek bulunduğum ortamdan çıkmaya çalıştım. Dışarı çıkınca ne olduğunun farkına vardım. F-16 uçağı yakın geçiş yapmış ilçemizde, sonra dükkana girdim” ifadelerini kullandı.

Güler, güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra komik bir durumla karşılaştıklarını belirterek, “Nişanlım arkada yatıyordu hasta olduğu için, o da sesleri duyunca deprem oluyor sanmış, arka tarafta uzun süre terliklerini aramış. Biz deprem oluyor sandık, F-16 uçağı geçmiş” açıklamasını yaptı.

Olayın ardından sosyal medyada paylaşılan komik görüntüler, birçok kişi tarafından ilgiyle izlendi. Güler’in yanı sıra nişanlısının da karıştığı ve neler olduğunu anlamaya çalıştığı komik anlar, insanları güldürdü.

Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü’ne denk gelen bu olay, ilginç bir tesadüf olarak tarihe geçti. Güler’in yanlış anlama sonucu yaşadığı heyecan, ilçede anı olarak kaldı ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Güler, geçmişteki deprem anısının etkisiyle uçağın sesinden deprem beklentisine kapılarak komik bir kaçış deneyimi yaşadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
F-16 Uçağının Alçak Uçuşu Çiğ Köfteciyi Depreme Sürükledi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!