G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,61
GR. ALTIN2.872,69
BTC2.148.811,47

Eylem Tok’un kaçan oğlu ABD’de görüntülendi: “Belki daha kötüsünü yaparım” dediği açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kemerburgaz’da, 1 Mart tarihinde meydana gelen trafik kazasında yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C., lüks aracıyla seyir halindeyken arıza nedeniyle yol kenarında park halinde bulunan 3 adet ATV araca çarparak kaza yapmıştı. Kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralanmıştı.

Kazanın ardından olay yerine gelen Eylem Tok’un annesi, ehliyetsiz olan oğlu T.C.’yi önce Mısır’a oradan da ABD’ye kaçırdığı iddia edilmişti. Kazada kaybolan cep telefonu Eylem Tok’a ait araçta bulunmuş ve iki isim hakkında yakalama kararı çıkarılmış, gıyabi tutuklama kararı verilmişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ABD’den iade talebinde bulunulduğunu açıklamıştı.

Son olarak Eylem Tok ve oğlu T.C., New York şehrinde görüntülenmişti. Fotoğraf çekiminde neşeli bir şekilde yürüyen anne ve oğlu dikkat çekmişti.

Kaza ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Eylem Tok’un annesi S.T., sessizliğini bozarak DW Türkçe’ye açıklamalarda bulundu. Kaza haberi medyadan öğrenildiğini savunan S.T., “Bilerek meydana gelmedi, büyük bir kazaydı. Cahil çocuklar araç kullanmamalıydı, sonu kötü oldu” ifadelerini kullandı.

S.T., olayın sakinleşmesini beklemekte olduklarını belirterek, “Eylem çocuğu mutlaka getirecek. Mahkum kalacaklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Eylem Tok’un annesi, sözlerine şöyle devam etti: “Öyle anlatıldığı gibi şımarık, kötü çocuklar değiller. Torunum örümceği alır camdan atardı. Ben onları öyle yetiştirdim. O gün elim kolum tutmuyor, diğer çocuğun annesi için çok üzülüyorum. Evlat acısı dinmez mi? Ama öyle diyorlar, ‘Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar’ diye, içime dokunuyor o annenin sözleri. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha fazlasını yapardım.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eylem Tok’un kaçan oğlu ABD’de görüntülendi: “Belki daha kötüsünü yaparım” dediği açıklaması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!