G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,82
GBP45,34
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,92
GR. ALTIN2.833,81
BTC2.146.296,58

EURO 2024 E Grubu’nda Romanya Liderliği Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Futbol Şampiyonası’nın EURO 2024 E Grubu maçları tamamlandı. Romanya, lider olarak çeyrek finale yükselmeyi başardı. Belçika ise grupta ikinci sırayı alarak son 16’ya kalmayı garantiledi. Slovakya ise en iyi üçüncü olarak turnuvaya devam etme hakkı elde etti. Sonuncu olan Ukrayna ise elendi ve organizasyona veda etti.

Belçika, Romanya, Slovakya ve Ukrayna’nın mücadele ettiği E Grubu’nda son haçta karşılaşmalar oynandı. Bu maçlar sonucunda Romanya liderliği, Belçika ikinci sırayı, Slovakya ise üçüncülüğü elde etti. Ukrayna ise gruptan çıkamayarak turnuvaya veda etti.

Ukrayna ve Belçika arasında oynanan karşılaşma hayal kırıklığıyla sonuçlandı. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, maç 0-0 berabere sona erdi. Bu sonuçla Belçika, grubu ikinci sırada tamamlayarak çeyrek finale yükselmeyi başardı. Ukrayna ise gruptan elenerek turnuvaya veda etti. Belçika’nın bir sonraki turdaki rakibi ise Fransa oldu.

Slovakya ve Romanya arasında oynanan mücadele de beraberlikle sonuçlandı. İlk yarıda Slovakya’nın golüne Romanya penaltı ile yanıt verdi ve maç 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuçla Romanya, grubu lider olarak tamamlarken, Slovakya da üçüncü sırayı alarak bir üst tura çıkmayı garantiledi.

14 Haziran’da başlayan EURO 2024 heyecanı devam ediyor ve 14 Temmuz’da sona erecek. Avrupa Futbol Şampiyonası’nın E Grubu’nda oynanan son maçlar sonuçlarıyla birlikte çeyrek final heyecanı başladı. Romanya, Belçika, Slovakya ve Ukrayna’nın mücadeleleriyle dolu olan grup, sürprizlere sahne oldu ve turnuvanın gelecek aşamaları için heyecanı artırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
EURO 2024 E Grubu’nda Romanya Liderliği Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!