G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

Etimesgut Belediye Başkan Adayı Protesto Edildi, Ankara İl Başkanı Görevden Alındı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün yapılan Ankara ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında, Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer’in adaylığı ilçe teşkilatınca protesto edildi. Olayın ardından Ankara İl Başkanı Yıldırım görevinden alındı ve yerine Akif Sarper Önder atandı.

Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı bugün gerçekleşti. Ancak toplantı sırasında Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer’in adaylığı, ilçe teşkilatınca protesto edildi. Bu olayın ardından Ankara İl Başkanı Yıldırım görevinden alındı. Yerine ise Akif Sarper Önder atandı. Bu değişiklikler, ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaşanan protesto sonrasında gerçekleşti.

Ankara’da bulunan Etimesgut Belediyesi başkan adayının tanıtım toplantısında bugün yaşanan olaylar sonrasında yeni gelişmeler meydana geldi. İlçe teşkilatı, başkan adayı Hilmi Özer’in adaylığını protesto etti. Bu protesto sonrasında Ankara İl Başkanı Yıldırım, görevinden alındı ve yerine Akif Sarper Önder atandı. Bu değişiklikler, toplantıda yaşanan olayların ardından gerçekleşti.

Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı sırasında Etimesgut Belediyesi başkan adayı Hilmi Özer’in adaylığına yapılan protesto, ilçe teşkilatı içerisinde büyük tartışmalara yol açtı. Yaşanan olaylar sonrasında Ankara İl Başkanı Yıldırım, görevinden alındı ve yerine Akif Sarper Önder atandı. Bu değişiklikler, olayların ardından hızla gerçekleşti. Olayların detaylarına dair bilgiler, önümüzdeki günlerde netleşecek. Bu gelişmeler, Ankara ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında yaşanan olayların yankıları olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Etimesgut Belediye Başkan Adayı Protesto Edildi, Ankara İl Başkanı Görevden Alındı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!