G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,52
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,16
GR. ALTIN2.879,64
BTC2.182.548,88

Eskişehir’de TOKİ Müjdesi! Nebi Hatipoğlu: Allah Onlardan Bin Kere Razı Olsun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen törende konuşan AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, TOKİ’nin devletin yüz akı bir kurum olduğunu belirtti. Hatipoğlu, konuşmasında inşa edilen konutların kalitesine vurgu yaparak, ödemelerin 2 artı 1 ve 3 artı 1 daireler için 4 bin ila 5 bin lira arasında olduğunu dile getirdi. Devletin desteği ile ev sahibi olmanın kolaylığına değinen Hatipoğlu, TOKİ’nin milletin yanında olduğunu ve Allah’tan bin kere razı olunmasını temenni etti.

Hatipoğlu, TOKİ’nin Eskişehir’de de yatırım yapmak istediğini ancak mevcut belediye başkanlarının bu yatırımı engellediğini söyledi. Binlerce vatandaşın TOKİ’den ev beklediğini belirten Hatipoğlu, belediye başkanlarının sürekli olarak TOKİ’nin yatırım yapmasını engellediğini ve mahkemelere başvurduğunu ifade etti. Ancak hükümetle uyumlu bir şekilde çalışacaklarını söyleyen Hatipoğlu, en az 25 bin konutun TOKİ tarafından Eskişehir’e yapılacağını açıkladı.

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ise konut sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Törende, hak sahiplerine anahtarlar teslim edilirken, çok sayıda vatandaşın katıldığı görüldü. Törenin sonunda Çifteler Belediyesi tarafından ilçe halkına verilen iftar programı ile tören sona erdi.

Törenin düzenlendiği düğün salonunda gerçekleşen konuşmada, AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, TOKİ’nin önemine vurgu yaparak devletin desteklerinden bahsetti. Konutların ödemeleri hakkında bilgi veren Hatipoğlu, ev sahibi olmanın kolaylığına dikkat çekti. Mevcut belediye başkanlarının TOKİ’nin yatırım yapmasını engellediğini ifade eden Hatipoğlu, hükümetle uyum içinde çalışacaklarını belirtti.
Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık ise konut sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak törene katılan vatandaşlara teşekkür etti. Anahtar tesliminin ardından tören, Çifteler Belediyesince düzenlenen iftar programı ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eskişehir’de TOKİ Müjdesi! Nebi Hatipoğlu: Allah Onlardan Bin Kere Razı Olsun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!