G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,57
CNY4,84
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST9.106,96
Petrol77,09
GR. ALTIN2.875,67
BTC2.086.567,94

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, tehditlerin ardından Bakanlara seslendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da 30 Aralık 2022 tarihinde eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in suikast sonucunda öldürülmesiyle Ayşe Ateş, sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri aldığını ve tehditleri yapan Burak Bekiroğlu hakkında işlem yapılmadığını dile getirdi. Ateş, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya seslenerek bu duruma dikkat çekti ve güvenlik endişelerini ifade etti.

Ayşe Ateş, Ateş suikastına ilişkin kendisini hedef gösteren Burak Bekiroğlu’nun ifadelerine dikkat çekerek neden ifadeye çağrılmadığını sorguladı. Ateş, Bekiroğlu’nun kendisine ve eşine yönelik FETÖ’cü olduğu iftiralarını ve cinayeti azmettirdiği iddialarını paylaşarak yetkililerden gereken adımların atılmasını istedi.

Bekiroğlu’nun tehdit içerikli paylaşımlarından rahatsız olan Ayşe Ateş, Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı’na açık mektup yazarak güvenlik endişelerini ve yaşadığı tedirginliği dile getirdi. Ateş, kendisini ve çocuklarını korumak adına adli sürecin takip edilmesini talep etti.

Burak Bekiroğlu’nun sosyal medya üzerinden yaptığı tehdit dolu paylaşımlar da dikkat çekti. Ayşe Ateş’e yönelik algı operasyonu yapmakla suçlanan Bekiroğlu’nun mesajları gündeme oturdu. Bekiroğlu’nun açık mektuba yanıt niteliğindeki tehdit içerikli ifadeleri suikast olayının boyutunu daha da büyüttü.

Ayşe Ateş’in Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı’na açtığı mektupta, Sinan Ateş suikastının aydınlatılmasını talep ettiği bilinirken, Ateş’in 30 Aralık’ta Ankara’da yaşanan saldırı sonucunda hayatını kaybettiği hatırlatıldı. Soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheliler ve olayın detayları da haberde yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, tehditlerin ardından Bakanlara seslendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!