G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,73
CNY4,87
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,16
GR. ALTIN2.914,20
BTC2.067.975,48

ESKİ SPOR BAKANI MEHMET ALİ YILMAZ BEŞİKTAŞ’TAKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Nisan 2024 tarihinde, eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz Beşiktaş’taki evinde ölü olarak bulundu. Sabah saatlerinde kızı Fatma tarafından bulunan Yılmaz’ın ölümü üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi tarafından Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi ve cenaze, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Mehmet Zekayi Alatlı ve Erol Köse gibi yakın arkadaşları, Yılmaz’ın ani ölümü karşısında büyük bir şok yaşadıklarını ifade ettiler.

Eski spordan sorumlu devlet bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın evine gelen arkadaşları, son günlere kadar genel durumunun gayet iyi olduğunu, sadece bel fıtığı sorunu nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü belirttiler. 30 yıldır tanıdığı Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettiklerine üzüldüklerini dile getiren arkadaşları, Yılmaz’ın Türk sporuna ve medya alanına yapmış olduğu katkıları da vurguladılar.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu, Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatı üzerine taziye mesajları yayımladı. Bakan Bak, yayımladığı mesajda, Yılmaz’ın Türk sporuna ve Trabzonspor’a yapmış olduğu önemli katkılarından bahsederek başsağlığı diledi.

Trabzonspor Kulübü, yayımladığı mesajda Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettiklerini duyurdu. Kulüp, Yılmaz’ın başkanlığı döneminde elde ettikleri bir Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası zaferleri gibi başarıları hatırlatarak, camianın başı sağ olsun dileğinde bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz, 21 Ekim 1948’de Trabzon’da doğmuş olup, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi mezunudur. Zigana Tatil Köyü, Tek-Art Holding ve Yılmaz Yayınları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı, Trabzonspor Kulübü Başkanlığı, Trabzon Milletvekilliği ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi önemli görevlerde bulunmuştur. Medya alanında da yatırımları olan Yılmaz’ın ani ölümü spor camiasında büyük bir üzüntü yarattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ESKİ SPOR BAKANI MEHMET ALİ YILMAZ BEŞİKTAŞ’TAKİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!