G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Eski Sevgilisini Takip Eden Adam, Kadını Sokak Ortasında Dövdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmetpaşa Mahallesi’nde dün gece saatlerinde yaşanan olay, genç kadının eski sevgilisi tarafından takip edilmesi ile başladı. Takip edildiğini fark eden genç kadın, sokak aralarına girerek kaçmaya çalıştı ancak önündeki aracın durması üzerine durmak zorunda kaldı. Eski sevgili, aracıyla genç kadının aracına çarptıktan sonra saldırgan bir tavır sergiledi. Aracın camlarını kırdıktan sonra genç kadına saldıran şüpheli, daha sonra arabasına binerek kaçtı. Genç kadın çevredekilerden yardım istedi ve olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Genç kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mahalle sakinlerinden Abdullah Kor, yaşanan olayı şu şekilde anlattı: “Dün akşam arabalarıyla ilerleyen bir erkek ve bir kadının arasında kasıtlı bir kaza yaşandı. Adam, eski sevgilisini takip ettiğini söyleyerek kadının aracına çarptı ve küfürler savurarak saldırgan bir tavır sergiledi. Kadın yardım istediği halde adam, çıldırmış gibi davranıyordu. Arabadan inen saldırgan kadına ve aracına zarar vererek arabasına binip kaçtı. Sonrasında aracını geri geri sürerek kadının aracına tekrar çarpıp kaçtı. Bu durum zincirleme kazaya neden oldu ve kadının durumu iyi değildi. Olayda şok geçirmişti ve mahalle sakinleri tarafından koruma altına alındı.”

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, çevredeki güvenlik kameraları üzerinden delil ve ipuçları aranmaktadır. Sobiler, olayın şokunu atlatmaya çalışırken İsmetpaşa Mahallesi’nde huzursuzluk yaşandığı belirtiliyor. Genç kadının sağlık durumunun ise iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği öğrenildi. Olayın detayları ve şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Sevgilisini Takip Eden Adam, Kadını Sokak Ortasında Dövdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!