G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,78
GR. ALTIN2.888,51
BTC2.142.427,88

Esenyurt’ta Gece Korkutan Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Esenyurt’taki Atatürk Mahallesi 2225. Sokak’ta gece saatlerinde kimliği belirlenemeyen 2 motorcu, rastgele ateş açarak çevreye zarar verdi. Kurşunların bir kısmı evlere, bir kısmı ise park halindeki arabalara isabet etti. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay sonrası yaşananlar, vatandaşların cep telefonuyla çektikleri görüntülere yansıdı. Polis ekipleri, olayın ardından bölgede geniş çaplı bir inceleme başlattı. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Esenyurt Mahallesi sakinleri, yaşadıkları endişeyi dile getirirken, benzer olayların tekrarlanmaması için önlemlerin artırılmasını talep etti. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri de arttırıldı.

Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Vatandaşlar da ellerindeki bilgi ve görüntülerle polise destek olmaya çalışıyor.

Esenyurt’ta artan suç olayları, bölge sakinlerini tedirgin ederken, yetkililer de konuyla ilgili olarak daha etkili önlemler alınması gerektiğini belirtti. Esenyurt Belediyesi de güvenlik konusunda çalışmalarını sıklaştırarak mahalle sakinlerini bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine ağırlık verdi.

Olayın ardından vatandaşlar, bölgedeki güvenlik sorunlarının çözülmesi ve benzer olayların yaşanmaması için yetkililerden daha fazla önlem alınmasını talep etti. Esenyurt halkı, kendilerini ve ailelerini koruyabilmek için daha güvenli bir çevre oluşturulmasını istiyor.

Polis ekipleri, olayın aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Esenyurt’ta yaşanan bu tür olayların tekrarlanmaması ve halkın güvenliğinin sağlanması için güvenlik önlemlerinin artırılmasına yönelik adımlar atılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Esenyurt’ta Gece Korkutan Silahlı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!