G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,44
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,36
GR. ALTIN2.910,34
BTC2.119.706,22

Esenyurt’ta Dehşet: Kadını Boğdu, Cesedini 6 Parçaya Böldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta meydana gelen olayda, iş bahanesiyle çağırdığı Erva Raziye Asar’ı boğan ve cesedini 6 parçaya kesip Beylikdüzü’nde bir inşaata atan Fethi D.’nin komşuları, yaşanan dehşet dolu olay karşısında şaşkınlık içinde olduklarını belirtti. Olayın meydana geldiği evin görüntüleri ortaya çıkarken, Fethi D.’nin komşusu da olayı öğrenene kadar hiçbir şeyden haberi olmadığını ifade etti.

Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda ceset parçalarının bir kadına ait olduğu tespit edilirken, 6 parçaya bölünmüş ceset Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılan otopsi sonucunda, 23 gün önce kaybolan Erva Raziye Asar’a ait olduğu belirlendi. Erva’nın kaybolmadan önce Fethi D.’nin evine gittiği tespit edilince polis ekipleri harekete geçti.

Gözaltına alınan Fethi D., ilk ifadesinde, “Kız senin olam dedi, ben kabul etmeyince sokağa çıkar bana tecavüz etti diye bağırırım diyince ben de korktum ve boğdum” şeklinde açıklamada bulundu. Daha önce de bir cinayetten denetimli serbestlikle adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenilen Fethi D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Katil zanlısı F.D., Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Cinayetin detayları ve işlenme şekli, bölgede büyük bir şok ve endişe yaratırken, olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Esenyurt’ta Dehşet: Kadını Boğdu, Cesedini 6 Parçaya Böldü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!