G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Esenyurt’ta Çiftine Silahlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt’ta yaşanan silahlı saldırı olayı, Sema ve Murat Dilekçi çiftinin iş yerlerinin önünde dün akşam meydana geldi. Saldırgan, oğulları Furkan Dilekçi’nin husumetlisi olduğu iddia edilen siyah montlu bir kişi olarak tanımlandı ve silahla çifti hedef aldı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı ve kadın vefat ederken, Murat Dilekçi ağır yaralı olarak hastanede yoğun bakıma alındı.

Olay, Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi üzerindeki giyim mağazasında gerçekleşti ve saat 19.00 sıralarında yaşandı. Sema Dilekçi ve Murat Dilekçi çifti, akşam saatlerinde iş yerlerini açık bırakarak komşu esnafa gitmişlerdi.

Sema Dilekçi’nin amcası Ahmet Dileyen, saldırı anına ilişkin bilgileri paylaşarak: “Dükkanda beraberler, kocasına ateş ettikleri zaman kendisini onun üzerine atıyor. Kadını da vuruyorlar. Kadın vefat ediyor, Murat Dilekçi de hastanede yoğun bakımda. Tek bildiğim gençler arasındaki bir olay… Annesi babası vuruluyor. Gençler arasında ne olduğunu bilmiyorum. Ya uyuşturucudur ya içkidir ya kumardır. Daha önce kavga etmişler.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Dileyen, saldırının nedenine ilişkin; “Bunlar Esenyurt’un çeteleri. Kocası ölmesin diye üstüne atlayınca sırtından vurmuşlar. Kendisine 1, kocasına 5 tane kurşun isabet ediyor. Anneler gününde…” ifadelerini kullandı.

Güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturmayı derinleştirirken, saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor. Esenyurt’ta birçok kişi olayı kınadı ve şiddetin son bulması için yetkililerden adımlar atılması çağrısında bulundu. Olayın detayları ve saldırganın kimliğiyle ilgili daha fazla bilgi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Esenyurt’ta Çiftine Silahlı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!