G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

Erzurum’daki Adaya Tekme Tokatlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurum’un Horasan İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Karataş, seçim çalışmaları sırasında akşam saatlerinde ailesi ile birlikte kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak saldırganları yakalamaya çalıştı. İki şüpheli olay yerinden kaçarken gözaltına alındı. Saldırıya ilişkin olarak soruşturma devam ediyor.

Kötü niyetli kişilerin saldırısı sonucunda yaşanan bu olayla ilgili AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Karataş’a, ailesine ve parti mensuplarına yapılan saldırı girişimini kınadığını belirten Küçükoğlu, tüm adayları sükûnete davet etti. Seçim sürecinin huzur içinde ve saygı çerçevesinde geçmesi gerektiğini vurguladı.

Bu tür şiddet olaylarının demokrasiye zarar verdiğine dikkat çeken Küçükoğlu, seçim sürecinin huzur ve güven içinde geçmesi için tüm adayları ve destekçilerini itidale çağırdı. Demokratik hakların kullanılmasının temel bir hak olduğunu hatırlatan Küçükoğlu, şiddetin kabul edilemez olduğunu belirtti.

Erzurum’un Horasan ilçesinde yaşanan bu üzücü olay, seçim sürecinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Siyasi görüş farklılıklarının demokratik bir ortamda tartışılması gerektiğini vurgulayan Küçükoğlu, şiddetin her türlüsünün reddedilmesi gerektiğini ifade etti.

AK Parti’nin Horasan İlçe Belediye Başkan Adayı Recep Karataş’a yapılan saldırı, siyasi atmosferin nasıl bir hal aldığını gözler önüne serdi. Parti yetkilileri ve destekçileri, bu tür saldırıların demokrasiye zarar verdiğini ve huzur ortamını bozduğunu belirterek, benzer olayların tekrar yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğinin altını çizdi. Saldırıya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ve olayı gerçekleştiren şahısların adalet önüne çıkarılacağı bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurum’daki Adaya Tekme Tokatlı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!