G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.661,41

Erzurum’da Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yağış uyarısının ardından Erzurum’da akşam saatlerinde şiddetli sağanak yağış etkisini gösterdi. Kısa süreli bir dolu yağışının ardından, yağmur hızını artırarak devam etti. Yağmur suları ile dolan alt geçitler şehir merkezinde trafiği felç etti ve kapatıldı. Göl haline gelen caddelerde ilerlemekte zorlanan araçlarla trafik akışı durma noktasına geldi. Özellikle Yakutiye ilçesinde bulunan Aziziye altgeçidinde mahsur kalan otomobiller için kurtarma ekipleri seferber oldu. Yağışın etkisiyle trafik ışıkları da devre dışı kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı.

Şehir merkezindeki esnaf, iş yerlerine su dolmaması için süpürgelerle temizlik yaparken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri de tıkanan mazgalları açmak için yoğun bir çalışma yürüttü. Şiddetli yağış nedeniyle karşılaşılan sorunlar için ekipler gece boyunca aktif olarak çalışmalarını sürdürdü.

Erzurum’da yaşanan bu ani ve yoğun yağış, vatandaşları tedirgin ederken, şehirde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Özellikle su baskınlarına karşı önlem alınması gerektiği vurgulanırken, yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı hazırlıklı olunması tavsiye edildi.

Yağışın etkisiyle meydana gelen su birikintileri ve tıkanan mazgalların temizlenmesi için ekipler özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Vatandaşlar da, yaşanan yağışın ardından oluşabilecek su taşkınlarına karşı gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı. İl genelinde yaşanabilecek yağışların etkisiyle meydana gelebilecek sıkıntıların önüne geçebilmek için ekipler gece boyunca yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarını sürdürdü.

Erzurum’da yaşanan bu ani yağış, şehirde oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiğine işaret ederken, ekipler de her türlü önlemi almaya devam ediyor. Yağışın etkisiyle şehirde meydana gelen su birikintilerinin temizlenmesi için çalışmalar devam ederken, vatandaşlar da gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzurum’da Sağanak Yağış Trafiği Felç Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!