G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.164.857,28

Erzincan’da heyelanda toprak altında kalan işçilere bir darbe daha!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan’da yaşanan maden faciası sonucunda toprak altında kalan işçilerden biri daha cansız bedenine ulaşıldı. İliç ilçesindeki maden kazasında hayatını kaybeden işçinin cenazesine ulaşılmasının ardından Bakan Alparslan Bayraktar sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bayraktar, kazanın gerçekleştiği tarihten itibaren arama çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü belirterek, ailenin başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu. Toprak altında kalan işçinin Adnan Keklik olduğunu açıklayan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, ailesine başsağlığı diledi ve bölgedeki çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Erzincan’da meydana gelen maden faciası nedeniyle toprak altında kalan işçilerin cansız bedenlerine ulaşılması için çalışmalar devam ediyor. Bakan Alparslan Bayraktar, facianın yaşandığı bölgedeki arama çalışmaları hakkında bilgi verirken, 13 Şubat tarihinden bu yana süren arama faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini vurguladı. Bugün bir işçinin daha cenazesine ulaşıldığını duyuran Bayraktar, ailesine başsağlığı diledi ve tüm kayıp işçilere ulaşana kadar çalışmalara devam edeceklerini belirtti. İliç ilçesindeki maden sahasında yaşanan toprak kayması sonucunda, daha önce Uğur Yıldız’ın cenazesine ulaşılmıştı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, facianın yaşandığı bölgede yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Toprak altındaki bir işçinin Adnan Keklik olduğunu belirten Vali Aydoğdu, ailenin başsağlığı dileklerinde bulunarak çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti. İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen kazada 9 kişi kaybolmuş, daha sonra Uğur Yıldız’ın cenazesine ulaşılmıştı. Son olarak Adnan Keklik’e ulaşıldığının bilgisi paylaşıldı.

Maden faciası sonucunda hayatını kaybeden işçilerin cenazelerine ulaşılması için yürütülen çalışmalar, yetkililer tarafından titizlikle sürdürülüyor. Facianın yaşandığı bölgede gerçekleştirilen arama çalışmaları, 5 Nisan tarihinde de bir işçinin cansız bedenine ulaşıldığı haberleriyle gündeme gelmişti. Bakan Bayraktar ve Vali Aydoğdu’nun açıklamalarıyla birlikte, kazada hayatını kaybeden işçilere ve ailelerine yapılan başsağlığı ziyaretleri ve çalışmaların devam etmesi, facianın etkilerini bir nebze olsun hafifletmeyi amaçlıyor. Bereket versin, yardım ulaşır da diğer işçiler de sağ salim kurtarılır.

Kaynak: İHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erzincan’da heyelanda toprak altında kalan işçilere bir darbe daha!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!