G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Erdoğan’dan TRT’ye Kutlama Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun 60. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Erdoğan, TRT’nin 60 yıldır vatandaşlara tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla hizmet verdiğini belirtti. TRT’nin çağdaş sayısal yayıncılığın gereksinimlerini başarılı bir şekilde yerine getirerek güçlü ve etkili bir kurumsal yapıya sahip olduğunu vurguladı.

Kamu hizmeti yayıncılığının sorumluluklarını yerine getiren TRT, dinamik yapısı ve öncü yayıncılık deneyimiyle ülkenin değerlerini, tarihini, kültürünü ve gücünü dünya geneline aktarmaya devam ediyor. Haber, spor, müzik, belgesel, çocuk ve kültür gibi farklı alanlarda örnek çalışmalarına devam eden TRT, sektörün bir okulu niteliğinde olduğunu ve önemli televizyon ve radyo kişiliklerinin yetişmesinde etkili rol oynadığını dile getirdi.

Erdoğan, Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun başarılı çalışmalarının devam edeceğine inancını belirtirken, kuruluş yıl dönümü vesilesiyle TRT çalışanlarını tebrik ederek en içten duygularıyla selamladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT’nin 60 yıllık tecrübesiyle ülkeye değerli hizmetler sunmaya devam edeceğine olan inancını dile getirdi.

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla TRT’nin tüm çalışanlarını tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT’nin Türkiye’de ve dünya çapında değerli bir kuruluş olarak varlığını sürdüreceğine olan inancını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan’dan TRT’ye Kutlama Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!