G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,11
CNY4,88
GBP45,79
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,83
GR. ALTIN2.895,42
BTC2.177.493,53

Erdoğan ve Şimşek Arasındaki İddialı Krizi İçin ‘Küresel Güçler’ Devreye Girdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında yerel seçimlere doğru büyük bir kriz yaşandığına dair iddialar ortaya atıldı. İddialara göre, iki önemli isim arasında gerilim yaşanmış ve ilişkiler kopma noktasına gelmişti. Ancak, bu iddiaların doğruluğu hakkında İletişim Başkanlığından yapılan açıklama ile yanıt geldi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Erdoğan ile Şimşek arasında yaşanan kriz iddialarının yalan olduğu belirtildi.

Basın yayın organlarında yer alan haberlere göre, krizin ‘küresel’ güçlerin devreye girmesiyle çözüldüğü iddia edilmişti. Ancak, İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile bu iddiaların doğruluğu yalanlandı. Açıklamada, herhangi bir gerginlik yaşanmadığı ve Erdoğan ile Şimşek arasındaki ilişkilerin her zamanki gibi devam ettiği vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek arasındaki ilişkilerin herhangi bir sorun içermediği belirtilirken, Ülkemiz ekonomisinin geleceği hakkında da açıklamalar yapıldı. Orta Vadeli Program ve 12’nci Kalkınma Planı’nın kararlılıkla sürdürüleceği ve ülke ekonomisinin yol haritasının net bir şekilde belirlendiği ifade edildi.

Sonuç olarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek arasında yaşanan iddiaların gerçeği yansıtmadığı ve bu yönde yapılan haberlerin doğru olmadığı İletişim Başkanlığı tarafından açıklandı. Ülke ekonomisinin geleceği hakkında ise net bir şekilde planlar yapıldığı ve uygulamaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi. Bu açıklamalar ile kriz iddialarının doğruluğu konusunda netlik kazanmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan ve Şimşek Arasındaki İddialı Krizi İçin ‘Küresel Güçler’ Devreye Girdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!