G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,48
GR. ALTIN2.881,99
BTC2.126.242,03

Erdoğan: “Bürokratik Vesayete İzin Vermeyiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, bürokratik vesayete izin verilmeyeceğini belirtti. Kanunun dışına çıkanların hukuk zemininde hesap sorulacağını vurgulayan Erdoğan, ülke ve millete karşı sorumluluklarını yerine getirmeyenlerin hiçbir bahanesinin kabul edilmeyeceğini ifade etti.

Erdoğan, son dönemde yaşanan olayları tüm boyutlarıyla takip ettiklerini söyledi. Geçmiş dönemde birtakım kişilerin süre biçmeye ve gazete manşetlerinden ömür biçmeye çalıştıklarını ancak bu taktiklerin başarılı olmadığını belirtti. “Korkanlar, ürkenler hırslarına yenildi, ama biz buradayız” diyen Erdoğan, partisinin dava adamı olduğunu ve halktan aldığı yetkiye sadık kalarak millete hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı, kongre süreciyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Yorulan veya motivasyonunu yitiren partililerin dinlenmeye alınacağını belirten Erdoğan, kardeşlik hukuklarını koruyarak kadrolarını güçlendireceklerini ifade etti. Yeni ve heyecanlı arkadaşların partiye katılacağını belirten Cumhurbaşkanı, AK Parti’nin sadece bugünü değil, yarını da planladığını vurguladı.

Erdoğan, partisinin büyük bir aile olduğunu ve birlik içinde hareket ettiklerini dile getirdi. “Dava burada, yarın da burada olacak. Mevla ömür verdikçe biz de milletimizin yetkisiyle hizmete devam edeceğiz” diyen Erdoğan, AK Parti’nin Türkiye için önemli bir misyonu olduğunu ve bu misyonu en iyi şekilde yerine getireceklerini söyledi.

Erdoğan’ın konuşması sonrasında detaylar açıklanacak. Konuşmanın ardından AK Parti’nin geleceğine dair planlar ve projeler hakkında yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor. Parti içindeki değişimler ve yeniliklerle ilgili bilgilerin de detaylı bir şekilde paylaşılması bekleniyor. Erdoğan’ın açıklamalarının, parti içindeki motivasyonu artıracağı ve hedeflere daha kararlı bir şekilde ilerlemeyi sağlayacağı düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan: “Bürokratik Vesayete İzin Vermeyiz”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!