G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Erdoğan Aksaray’da Ekonomiyle İlgili Dikkat Çeken Mesajlar Verdi: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray’da gerçekleşen yerel seçim çalışmaları sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi ile ilgili önemli mesajlar verdi. Enflasyonun azaltılmasının kritik olduğunu vurgulayan Erdoğan, enflasyonun düşmesi ile birlikte durumun daha iyi olacağını ifade etti. Kendisinin sözlerinden öne çıkanların birkaçı şunlardı; Erdoğan Aksaraylılara hitap ederken, şehrin desteğiyle hedeflerin aşılabileceğini belirtti. Yılın ikinci yarısında enflasyonun düşmesi ile rahatlayacaklarını, enflasyonun öncelikli bir sorun olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaraylılara seslenerek, şehrin her zaman destek olduğunu ve bu desteğin devamını beklediğini söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Aksaray’ın kendilerine verdiği desteği unutmayacaklarını ve bu desteğin karşılığını vereceklerini dile getirdi. Erdoğan, enflasyonla mücadele konusundaki adımlarının devam edeceğini ve bu sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aksaray konuşmasında vurguladığı bir diğer konu da ülkenin ekonomik gücünü artırmak ve enflasyonla mücadele etmekti. Erdoğan, Türkiye’nin ekonomik büyüklüğünü iki katına çıkaracaklarını ve ülkenin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmesini sağlayacaklarını ifade etti. Ayrıca, ülkenin güçlenmesi, aile yapısına ve medeniyet mirasına sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray halkından aldığı destekle mücadelelerine devam edeceklerini ve ülkenin gücünü artıracaklarını belirtti. Dünyadaki sıkıntılara rağmen Türkiye’nin mücadele etmek zorunda olduğu pek çok sorunun olduğunu kabul eden Erdoğan, ülkenin daha da güçlenmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Devletin güçlendirilmesi, ekonominin kuvvetlendirilmesi ve aile yapısına sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Erdoğan, Aksaray’a yapılan yatırımlardan bahsederek, hizmetlerin devam edeceğini ve şehre daha fazla yatırım yapacaklarını da sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Erdoğan Aksaray’da Ekonomiyle İlgili Dikkat Çeken Mesajlar Verdi: İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!