G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,00
CNY4,85
GBP45,64
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol74,05
GR. ALTIN2.887,72
BTC2.168.489,30

Engelli Çocuk Yine Yangın Çıkardı, Apartman Alev Alev!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bir apartmanda meydana gelen yangın, saat 10.00 sıralarında bodrum katta çıktı. İddiaya göre, bahçe katında yaşayan bir engelli çocuk, oyun oynarken çakmakla yatak odasındaki eşyaları yakarak yangına neden oldu. Yangının çıktığını fark eden vatandaşlar, itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Dumanlar hızla apartmanı sardı ve üst katlarda mahsur kalan 4 kişiden 3’ü kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yangının başlangıçta çocuk tarafından çıkardığı iddia edilen çocuğun durumunun iyi olduğu belirtildi. Yangından etkilenen diğer 3 vatandaş ise tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dumanlar apartmandan tahliye edildi. Yangın sırasında sinir krizi geçiren bir daire sahibi ise ambulans ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldı.

Apartmanın en üst katında yaşayan 36 yaşındaki Kudret Kulaver ise yangın sırasında uzun süre kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri, yangın merdiveniyle çatıdaki Kulaver’i kurtardı. Olayı anlatan Kulaver, duman içinde kalarak boğulmaktan kurtulduğunu belirtirken, mahsur kalan adamın kurtarılmaları dron ile havadan görüntülendi.

Apartman sakinlerinden Hasan Çamyar, yangının engelli bir çocuk tarafından çıkarıldığını belirterek, aynı çocuğun 3 ay önce de benzer bir olayı gerçekleştirdiğini aktardı. Çamyar, komşuların uyarılara rağmen çocuğa gereken ilgiyi göstermediğini dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, apartmanda maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Engelli Çocuk Yine Yangın Çıkardı, Apartman Alev Alev!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!