G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Emniyet Ekiplerinden Operasyon: Suç Makinesi Kadını Kıskıvrak Yakaladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, suç örgütü üyesi olan ve 30 ayrı suçtan aranan E.Ç.’yi yakalamak için harekete geçti. Ekipler, şahsın adresini belirleyerek operasyon düzenledi ve suç makinesi kadını kıskıvrak yakaladı. E.Ç., hakkında dolandırıcılık, hırsızlık, tehdit, basit yaralama, silahla ateş etme, mala zarar verme, güveni kötüye kullanma ve suç eşyasının satın alınması suçlarından toplam 30 ayrı yakalama kararı bulunmaktaydı. Ayrıca 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası da bulunan kadın, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek cezaevine teslim edildi.

Asayiş Şube ekipleri, ikinci el araç alım satım dolandırıcılığını önlemek amacıyla operasyon düzenledi. Çeşitli suç örgütlerine üye olan kişilerin ikinci el araç alım satımı yaparak vatandaşları dolandırdığı bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, şüphelilerin adreslerini belirleyerek operasyon düzenledi. İkinci el araç alım satımı yapan dolandırıcılar, ekiplerin düzenlediği operasyonla yakalandı. Operasyon sonucunda çok sayıda sahte evrak ve kimlik belgesine el konuldu. Ekipler, operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, suç örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarla bölgedeki suç oranını düşürmeyi hedefliyor. Hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit gibi suçlara karışan şahısların yakalanması ve adaletin yerine getirilmesi için titizlikle çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden görevlerini yerine getiriyor. Ekipler, gelecekte de benzer operasyonlar düzenleyerek suç örgütlerinin faaliyet alanlarını daraltmaya devam edeceklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emniyet Ekiplerinden Operasyon: Suç Makinesi Kadını Kıskıvrak Yakaladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!