G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,84
GBP45,00
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,96
GR. ALTIN2.875,27
BTC2.084.291,89

Emniyet ekipleri FETÖ hükümlülerini yakaladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, aranan FETÖ hükümlülerinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, belirlenen adreslere yönelik düzenlenen operasyonlar sonucunda, “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü ile 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlüyü yakaladı.

Yakalanan 2 hükümlü, gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Operasyonun detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hükümlülerin yakalanmasıyla ilgili polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların başarıya ulaştığı belirtildi. Yakalanan hükümlülerin üzerlerinde yapılan aramalarda herhangi bir olumsuz duruma rastlanmazken, işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Emniyet ekiplerinin, FETÖ terör örgütü üyelerini yakalama çalışmalarının devam edeceği ve benzer operasyonların da gerçekleştirilebileceği belirtildi. Hükümlülerin yakalanmasının, terör örgütlerine karşı yürütülen mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olduğu vurgulandı.

Operasyonun detayları ve hükümlülerin yakalanma süreciyle ilgili güvenlik birimlerinden önemli bilgilerin paylaşılması beklenirken, hükümlülerin yakalanmasıyla ilgili çalışmaların emniyet güçleri tarafından titizlikle yürütüldüğü belirtildi. Kamuoyunun merakla beklediği bu operasyonun detayları, ilgili makamlar tarafından yapılan resmi açıklamalarla netlik kazanacak.

FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonların devam edeceği, örgüt üyelerinin adalete teslim edilmesi ve hak ettikleri cezaları almaları için emniyet güçlerinin çalışmalarına aralıksız devam edeceği belirtilirken, polis ekiplerinin hassasiyetle yürüttüğü operasyonların halkın da desteğiyle başarılı sonuçlara ulaşacağı ifade edildi. Öte yandan, operasyon sonucunda yakalanan hükümlülerin adli süreçleri ve haklarındaki gelişmelerin de yakından takip edileceği kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emniyet ekipleri FETÖ hükümlülerini yakaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!